Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Még mindig féltek és rettegtek...

Még mindig féltek és rettegtek a COVID-19 elleni oltásoktól, ellenére annak, hogy már erőltetve, nincs járvány se, de attól még meg lehet fertőződni és hogy szinte már nem is hallunk róla egyáltalán?

Figyelt kérdés
2024. júl. 20. 21:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/163 A kérdező kommentje:

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e linkeket pl innen 2019 október vagy régebbi dátummal ahol kérdés vagy válasz előrevetítette az azután következő eseményeket.

Még mindig a magyar miniszterelnökön rugóztok, pedig többször említettem hogy nem ott élek.

2024. júl. 29. 19:50
 92/163 anonim ***** válasza:

"Még mindig a magyar miniszterelnökön rugóztok, pedig többször említettem hogy nem ott élek."

Nem is rólad van szó már régóta, ha észrevennéd!

Te csak fújod a magadét, meggyőzhetetlen vagy, de a te bajod (lesz)!

2024. júl. 29. 19:53
 93/163 A kérdező kommentje:

78, "Az senkit ne érdekeljen hogy Henry Kissinger már a 70-es években Kínát látta a jövő és az Új Világrend nagy reménységének..."

És megvalósult? Szerintem nem. Komcsi Kínában igen de máshol azóta sem.. Na csá

2024. júl. 29. 19:59
 94/163 anonim ***** válasza:
A globalisták jelszava a TÜRELEM, hogy nem szabad semmit sem elkapkodni mert az végzetes lehet a TERV-re nézve, de TERV-ben van!
2024. júl. 29. 20:03
 95/163 anonim ***** válasza:

"Komcsi Kínában igen de máshol azóta sem.. Na csá"

Ide is jönnek a (kínai) kamerák, először a Balatonra, aztán a városokba!

Akkumulátorgyárak, egyetem, utca...

Hahó!

2024. júl. 29. 20:05
 96/163 anonim ***** válasza:
95. Már kínai rendőrök is! Orbán és a fidesz könyékig benne van minden szemétségben! Akkor a digitális okmányok! Egyre nagyobb a kiberbűnözés de azért digitális okmányokat és pénzt akar a kormány ránk erőltetni! Teljes kontrolt akarnak az emberek felett és azt ami kínában van, QR kód is ha a kormánynak nem tetsző dolgot csinál az illető akkor pirosra vált a QR kód és még a tömegközlekedést sem veheti igénybe! Sőt már nem egyszer fordult elő Kínában hogy az emberek pénze csak úgy eltűnt a számlájukról! Na ezt kell megakadályozni! A Mi Hazánk ez ellen is harcol de minél többen csatlakozni kell mert ha nem akadályozzuk meg akkor rabszolgákká fogunk válni!
2024. júl. 29. 20:55
 97/163 A kérdező kommentje:

Bocsi de eléggé eltértünk a kérdéstől.

Amúgy az országban ahol élek a gyerekek olyan oltásai amik Magyarországon kötelezőek, itt egyik sem kötelező.

Vissza a COVID oltásokra.

Az Egyesült Királyságban már nem elérhető az Astrazeneca, de ha jól láttam Magyarországon sem. És nem is lesz, mert kevésbé bizonyult hatékonynak, mint a többi. Nincs rá kereslet.

"Nem fogunk sosem hallani a fősodrású médiában esetleges mellékhatásokról???"

Még nem kaptam meg az első oltásomat más olvastam róla, hogy nagyon kevés esetben esetlen vérrög képződését okoz (persze nem majd 3 év múlva, mert bármi baja majd bármikor lesz az embernek az szerintetek az oltás miatt van)

A fősodrású média soha nem tagadta, hogy előfordulhatnak mellékhatások.

Volt ez a vérrög képződés meg volt nőknek az összevissza menzesz egy ideig.

Tehát fact check, NEM IGAZ, hogy a főodrású média tagadja ezt!

2024. júl. 29. 21:14
 98/163 anonim ***** válasza:
96. Készpénz eltörlése = (digitális) rabszolgaság
2024. júl. 29. 21:25
 99/163 A kérdező kommentje:

Utolsó néhány, a készpénz eltörlése, digitális igazolványok stb, mi köze van a kérdéshez, hogy még mindig féltek-e, rettegtek-e az oltásoktól ORSZÁGTÓL FÜGGETLENÜL, mert nem belpolitikai kérdést tettem fel.

Hányszor mondjam még, nem Orbán országában élek, itt nincsenek kínai rendőrök....

2024. júl. 29. 21:48
 100/163 anonim ***** válasza:
Az a köze hogy a covid összefügg a többi felsorolt dologgal! Kézpénz eltörlése stb.! És már nem egyszer lett megemlítve ,hogy híres orvosok,virológusok is megmondták hogy az oltások káros hatásúak! Itt nem csak Orbánról van szó hanem minden olyan ország Miniszteréről aki benne van és támogatja ezt a szemétséget! Egy normális kormány egyből kilépett volna a who-ból ahogy ezt Szlovákia is megtette! Romániában egy oltás sem kötelező már gyerekkorban se! És semmi bajuk!
2024. júl. 30. 06:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!