Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Még mindig féltek és rettegtek...

Még mindig féltek és rettegtek a COVID-19 elleni oltásoktól, ellenére annak, hogy már erőltetve, nincs járvány se, de attól még meg lehet fertőződni és hogy szinte már nem is hallunk róla egyáltalán?

Figyelt kérdés
2024. júl. 20. 21:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/163 anonim ***** válasza:
2024. júl. 29. 16:20
 82/163 anonim ***** válasza:

"a 2026-os választásoknál amikor majd szépen Magyar Peti a szavazataival együtt beépül a fideszbe!"

Hogy érted hogy beépül? A Tisza nem egy "külön" projekt?

2024. júl. 29. 16:22
 83/163 anonim ***** válasza:

Ha legyőzi a Fideszt akkor átmenti a hatalmat az ő pártjába!

Szerintem nincs visszaút!

Tusványoson is azt mondta a Főnök hogy fiatal harcosok (szerintem vezetők) kerestetnek!

"Ha világrendszerváltásról van szó, akkor szükség van egy magyar nagystratégiára is."

"A nemzeti tábor viszont csak trombitaszóra bújik elő, ezért nemzeti érzelmű, bátor, fiatal harcosok kerestetnek."

2024. júl. 29. 16:28
 84/163 anonim ***** válasza:
Magyar Péter a fidesz embere! Erre már az elején rájött akinek van esze! Akiknek nincs annyi logikájuk hogy összerakják a dolgokat és nem gyanús nekik hogy Magyar Péter rekord idő alatt szerzett nagy hírnevet és a facebookon is annyi like-ot kapott amit egy külföldi sztár sem ! És már tudjuk hogy a facebook beleavatkozik a választásokba is! Na azok az emberek nagyon pofára fognak esni! Magyar Péterre messiásként tekintenek és majd amikor rájönnek hogy a fidesz egyik sakkfigurája
2024. júl. 29. 17:06
 85/163 anonim ***** válasza:

"rájönnek hogy a fidesz egyik sakkfigurája"

De ők pont az ellenkezőjét mondják, hogy KariGeri bábja!

Ééérted?? KariGeri! 🤣🤣🤣🤣

2024. júl. 29. 17:11
 86/163 anonim ***** válasza:
Majd ez a nagyMagyar Péter megcsinálja azt amit "nem vesz be a magyarok gyomra"!
2024. júl. 29. 17:13
 87/163 anonim ***** válasza:
Mert ha valamit nem vesz be a magyarok gyomra az egyértelműen a Fidesz bukását jelentené! (2024-től)
2024. júl. 29. 17:15
 88/163 anonim ***** válasza:
85. Igazából még csak találgatások mennek, de az biztos hogy Magyar Péter körül valami nagyon nincs rendben! És nem az akinek mondja magát! Tényleg nem értem az emberek egy részét, Folyamatosan olyanokra szavaznak akik csak bajba keverik az országot! A fidesz már 14 éve lop, csal és még a mai n apig vannak olyan emberek akiknek Orbán az Isten! Akkor most ez a Magyar Péter! Akik meg tényleg rendbe akarják hozni az országot a Magyar emberek életét és le akarnak számolni a bűnözéssel, korrupcióval arra csak a magyarok egy része szavaz! Az a baj hogy ezzel mindenki szívni fog már megint! Mert ha a fidesz maradna azt már szerintem mindenki tudja.. Magyar Péter egy újabb szélhámos! A Mi Hazánknak kéne esélyt adni hogy bebizonyítsák hogy tényleg nem térnének le arról az útról amin most járnak és tényleg rend lenne az országban!
2024. júl. 29. 17:19
 89/163 anonim ***** válasza:

Én az elejétől kezdve nézem az arcát! Fontos hogy ne ilyen "röhencs" legyen, inkább fapofa, nehezen kibillenthető, a név is adott (Magyar), Jucus hol van (?), a gyermekbántalmazási ügy hol van (?), a hangfelvétel és Polt Péter hol van (?), növekvő siker, mi nem törünk politikai babérokra (ez se jött össze), mi nem alapítunk pártot (ez se jött össze), mi nem lépünk be az Európai Parlamentbe (ez se jött össze), közben a gyenge lejárató kampányok mint gyenge próbálkozás ahol mindig pont előkerül egy felvétel, most uborkaszezon!

Szerintem totál hülyére veszik a népet!

És a szeme mindig sunyin mosolyog, de most már a szája is!

2024. júl. 29. 17:35
 90/163 anonim ***** válasza:

Én most már csak arra lennék kíváncsi hogy mi az a "világrendszerváltás"?

Tudjuk, nyitás kelet felé (pl. Kína)!

Nekem inkább egy globális hatalomátvételre hajaz!

Valamit tud a miniszterelnök úr?

2024. júl. 29. 17:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!