Vennétek-e/használnátok-e olyan thermoszt, amiből ott folyna ki az ital, ahol újjal meg lehet nyomni a tetejét középen?
Konkrétanban megfogalmazva: miután a kupakját letekertük, a záró dugó közepén meg lehet nyomni (ujjal)... És így lehet önteni belőle. Jellemzően az ital kifolyik valahol oldalt...
És ha nem oldalt folyik ki hanem ott azon a részen konkrétan ahol ujjal megnyomtad.... Szóval használná le ilyen a termoszt (?)
Kiderült, nem ott folyik ki belőle ahol az ujjamat bele kell nyomni hanem oldalt...(Körkörösen)
Nekem egyelőre még működik jól.
Szerintem akkor folyhat belőle mindenhol, ha túlzottan meredekre
emely valaki a termoszt.... Vagy, ha nem nyomja a vissza a közepét .... Vagyis nem zárja vissza a szelepet. ??
Kiderült, nem ott folyik ki belőle ahol az ujjamat bele kell nyomni hanem oldalt...
Perszehogy! Nem tudtad?
Nem tudtam.....
A fekete nyakon nem látszott rés, v. lyuk, ahol kifolyna.
Én nehezményeztem is a barátnőmnek, hogy milyen 'balkáni' megoldás ez, amire ő úgy reagált hogy nincs ebben semmi extra, nekik is volt még régen ilyen, nincsen abba semmi különös, hogy ott folyik ki a kávé, ahol az ember belenyúlkál. ....
A végén persze, amikor kiderült, hogy nem is középen folyik ki....
Akkor meg már azt mondta hogy ő nem szoktam nézegetni hogy hol folyik ki...
Lett is ebből aztán közöttünk 'egy kis' 'feszültség'
Pedig pont azt kéne nézni hogy hol folyik ki mert ha nem a megfelelő helyre teszed a száját, félrefolyik és ilyen meg olyan lesz minden!
Valószínűleg azért folyik ki a szélén hogy ne ott folyjon ahol összefogdostad.
Amúgy vannak nagyon kényes shakerek, ott se tudom a száján a lyukacsos részen önteni, inkább leveszem a szűrőt (tetejét) és akkor olyan mintha pohárból önteném.
https://www.youtube.com/watch?v=GTlkRhUOYSo
Minél egyszerűbb a megoldás, annál jobb!
Én a sima, kupakos termoszt javaslom!
Köszi!
Hát ugye én már megvettem ezt a termoszt, tehát ez van.
Egyelőre működik rendesen.
10-20 évig jó lesz ha nem megy át rajta valami vagy nem büdösödik bele valami. :)
Nekem is vannak ilyen 20 éves termoszaim, szóval igen időtálló.
De ha újra vennék, ilyen csavaros-kupakosat vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!