Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vennétek-e/használnátok-e...

Vennétek-e/használnátok-e olyan thermoszt, amiből ott folyna ki az ital, ahol újjal meg lehet nyomni a tetejét középen?

Figyelt kérdés

Konkrétanban megfogalmazva: miután a kupakját letekertük, a záró dugó közepén meg lehet nyomni (ujjal)... És így lehet önteni belőle. Jellemzően az ital kifolyik valahol oldalt...

És ha nem oldalt folyik ki hanem ott azon a részen konkrétan ahol ujjal megnyomtad.... Szóval használná le ilyen a termoszt (?)

júl. 19. 10:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Shaker-ből se lehet normálisan önteni a lyukakon keresztül, egyszerűbb ha lecsavarod a tetejét, odarakod a pohár széléhez és úgy öntöd.
júl. 19. 22:17
 12/19 A kérdező kommentje:

Kiderült, nem ott folyik ki belőle ahol az ujjamat bele kell nyomni hanem oldalt...(Körkörösen)

Nekem egyelőre még működik jól.

Szerintem akkor folyhat belőle mindenhol, ha túlzottan meredekre

emely valaki a termoszt.... Vagy, ha nem nyomja a vissza a közepét .... Vagyis nem zárja vissza a szelepet. ??

júl. 25. 19:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Kiderült, nem ott folyik ki belőle ahol az ujjamat bele kell nyomni hanem oldalt...

Perszehogy! Nem tudtad?

júl. 25. 19:55
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem tudtam.....

A fekete nyakon nem látszott rés, v. lyuk, ahol kifolyna.

Én nehezményeztem is a barátnőmnek, hogy milyen 'balkáni' megoldás ez, amire ő úgy reagált hogy nincs ebben semmi extra, nekik is volt még régen ilyen, nincsen abba semmi különös, hogy ott folyik ki a kávé, ahol az ember belenyúlkál. ....

júl. 26. 07:29
 15/19 A kérdező kommentje:

A végén persze, amikor kiderült, hogy nem is középen folyik ki....

Akkor meg már azt mondta hogy ő nem szoktam nézegetni hogy hol folyik ki...

Lett is ebből aztán közöttünk 'egy kis' 'feszültség'

júl. 26. 07:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Pedig pont azt kéne nézni hogy hol folyik ki mert ha nem a megfelelő helyre teszed a száját, félrefolyik és ilyen meg olyan lesz minden!

Valószínűleg azért folyik ki a szélén hogy ne ott folyjon ahol összefogdostad.

Amúgy vannak nagyon kényes shakerek, ott se tudom a száján a lyukacsos részen önteni, inkább leveszem a szűrőt (tetejét) és akkor olyan mintha pohárból önteném.

https://www.youtube.com/watch?v=GTlkRhUOYSo

Minél egyszerűbb a megoldás, annál jobb!

Én a sima, kupakos termoszt javaslom!

júl. 26. 14:15
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát ugye én már megvettem ezt a termoszt, tehát ez van.

Egyelőre működik rendesen.

júl. 26. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:

10-20 évig jó lesz ha nem megy át rajta valami vagy nem büdösödik bele valami. :)

Nekem is vannak ilyen 20 éves termoszaim, szóval igen időtálló.

De ha újra vennék, ilyen csavaros-kupakosat vennék.

júl. 26. 15:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez a KIRÁLY! (csavaros fedél/zár)

[link]

[link]

[link]

júl. 26. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!