Winney kérdése:
Mázas greslap padlóra ha kiborul savas ital, pl. tea, foltot hagy a padlón. Ha ráesik a fény, sötétebb foltok látszanak, minha a fényét marta volna meg. Mivel lehetne eltüntetni, ha egyátalán lehet? Általános tisztítószerek nem használnak.
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 12:07
1/3 anonim válasza:
Ugyanezt próbáltam eltüntetni ma apánál az étkezőben. Valaki azt mondta ő mindig sósavas vízzel mos fel mert az újat varázsol a csempéből azt mondta ha nagyon gáz ő rá is önti a sósavat és rögtön mossa is fel utána. Én is így tettem és ugyan a foltok eltűntek de kifehéredett a csempe és most tiszta ideg vagyok. Szóval sósavat ne használj! Más módszert sajnos én sem tudok, de remélem ezzel is segítettem.
2/3 TappancsMancs válasza:
Bocsi hogy ezt mondom, de az a járólap amit bemattít (megmar) egy tea az sajnos egy ócskaság. Nézz meg egy mázazott porcelán poharat vagy kerámia bögrét. Abból naponta literszám ihatsz teát és tökéletesen tisztítható mindenféle gond nélkül.
3/3 TappancsMancs válasza:
Ja és hozzáteszem a mázazása vacak. A mázazott járólapok pont hogy jól tisztán tarthatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!