Zsíros edényeket mivel tudnám elpucolni?
Figyelt kérdés
Jó vastagon olyan mintha emberi fülzsíros lenne,ezeket úgy találtam az út menti kukák mellett.Szeretnék valami fincsit főzni bennük. Meg remélem falunapra tiszták lesznek,hogy a vendégeknek valami finomat főzhessünk bennük.2013. máj. 3. 06:51
1/10 anonim válasza:
Forróvízzel nagy mennyiségű trisóval!
3/10 anonim válasza:
Út menti kukák mellett talált edényekben akarsz főzni embereknek????
4/10 anonim válasza:
A hideg zsíroldóval csak óvatosan mert 15% KOH-t tartalmaz!
7/10 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu kérdés.Ha kamuznék akkor azt írtam volna,hogy lyukas edényben hogy lehet főzni stb. Köszönöm a segítségeket
2013. máj. 3. 07:43
8/10 anonim válasza:
El ne mosd, így megspórolod a zsiradékot az étel alá, ha találok zsíros edényt amiben főzök a vendégeknek mindig így csinálom! Milliókat spóroltam vele idén is ebből megyünk nyaralni.
9/10 anonim válasza:
Hát, ha nem kamu, akkor elég hülye vagy! Kuka mellett talált edényben főzni?
10/10 Vajda Gábor válasza:
Ezért felkeltél ilyen korán?:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!