Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez vírus lenne,vagy mi?

Ez vírus lenne,vagy mi?

Figyelt kérdés
Pont egy hete a lányom benne volt egy virusban. Csak hányt,majd másnap volt egy kis sárga lazább széklete. Nekem másnap 1x volt vizes hasmenésem amiben 1 pici darab normális széklet is akadt. Másnap megint 1x híg széklet,de nem olyan mint a víz,mint először,kicsit sűrűbb. Következő nap este, puha de normál széklet,másnap megint híg,aztán 1 napig semmi,másnap újra híg széklet és ez így megy egészen mai napig. Tehát ma is volt 1x híg szekletem. Egyébként nrm érzek semmi rosszat,és nekem nem sárga
2024. márc. 11. 22:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Máskor is van,hogy meg hajt valami,de aztán elmulik.
2024. márc. 11. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
71%

Nincsenek vírusok.

[link]

2024. márc. 15. 02:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetséges, hogy a lányodtól nyaltál be valamit, ha neki is volt ilyesmi mostanában. Általában azoknál gyors lefolyású ez, akik sűrűn járnak wc-re és akkor 2-4 nap egy ilyen. Ha te csak egyszer egyszer mész, elhúzódhat, ráadásul ha nem vizes már, hanem csak laza/nyálkás az sérült bélflóra lehet a fertőzés miatt és kéne egy probiotikum kúra.

2024. márc. 17. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!