Hpv vírus okozta szemölcs a nemiszerven ,hogy ismerhető fel?
Hol jelenik meg pontosan? Milyen szemölcs ,hogy ismerhető fel?! “Lógó” vagy nem?
Ha esetleg kijött a nemiszervnél az biztos hpv miatt?
Nőgyogyász. Ès ha a nemiszerven jön ki akkor igen szemölcs hpv ami a vèredben is bennevan borotválkozás közben figyelj oda ha elvágod akkor kifog jönni ottis.
A nőgyófyász kenettel ègeti le ami nagyon fáj de sajnos hosszadalmas idő mert visszajön ès attól függetlebül ha már nem lessz egy szemölcsödsem a véredben még benne lessz a hpv van akinek 2 3 èvig is. Ha nem lessz szemölcsöt akkoris gumival szeretkezz mivel hpv-s vagy akkor is ha nincs szemölcs. Anyám nőgyógyàsz.
De benne van a vèrbe sajnos elkaptam ès vèrvételben benne volt hogy mèg sajnos hápévém van. A nemiszervemen volt és elmentem nőgyógyászhoz ès igen fülpiszkálót nyomot valamibe amivel le égette de elsőre nem mult el ès rettebetesen fájt legszivesebben sírtam volna igen a borotválkozásra oda kell figyelni ha meg vágod vèletlenül a szemölcsöt akkor nekem pl kijött mellette mèg 1. És a szemölcs nem csak kívül lehet ha nem belül is amit alig érzel csak annit érzel van ott valami ès ha benyulsz ès eléred akkor az fáj. 4 jól írta...
Amúgy a testeden a szemölcs az más azt nem lehet a nemiszervhez hasonlítani mivel szemölcs nem szokott ott lenni az attól jön ki hogy szeretkeztèl valakivel guminèlkül ès hiába nem volt szemölcs a csávón attól mèg hordozhatta a hpv-t 3 hètig lappang. Ès az előváladèk bele kerül a juksziba akkor a nő is elkapta ennyire egyszerü. 5 hívj fel egy nőgyógyászt ès èrdeklődj utána. Úgy látszik te mèg ezekkel nem vagy tisztában.
Van HPV SZIFILISZ KANKÓ EZEK MIND BENNE VANNAK A VÈREDBE HA EGYSZER TRIPPER SŐT HA GUMINÈLKÜL OBOÁZÓL AKKOR FELVILÁGOSÍTALAK VAN OLYAN IS HOGY SZÁJ TRIPPER SZÓVAL FIGYELJ ODA MIT KAPSZBE..... JA A SZEMŐLCS NEM VÍRUS AZ EGY NEMIBETEGSÈG HPV-NEK NEVEZIK.........OKOS
Nem kell keverni a dolgokat! Szifilisz ,herpesz stb. Te ezekkel kevered a hpvt.
A hpv bőr és a nyálkahártyan tud megtapadni. És mivel , itt a lényeg!!! Bőr felszínén van így az immunredszer nem minden esetben ismeri fel!!!!! Érted!!! Ezért történik az hogy valaki tele van szemolcsel és egyik napról a másikra éltünk. Ez lehet 1 hónap vagy akár évek! Szóval neked kéne kicsit utána járni a dolgoknak és nem keverni és hülyeséget írni. Minden szemölcs ugyan abból hpv törzsböl van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!