Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mai napon a munkahelyemen...

Mai napon a munkahelyemen csináltam egy covid gyorstesztet és pozitív lett. Ilyenkor ti a teendő?

Figyelt kérdés
2 hét karantén és kérjem meg a háziorvost hogy írjon ki táppénzre?

2024. febr. 2. 09:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Hát manapság már nincs hivatalos karantén. Azért csináltál tesztet, mert beteg vagy? Akkor menj haza, de ne 2 hétre. A táppénz időtartamáról az orvos dönt, nem te. 2 hét nem indokolt.
2024. febr. 2. 10:02
 2/21 anonim ***** válasza:
35%
Van legalább valami pozitív az életedben! 👍
2024. febr. 2. 10:06
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Semmi. Dolgozz tovább.
2024. febr. 2. 10:17
 4/21 A kérdező kommentje:

Nem érzem magamnak betegnek, igazából unatkozásból csináltunk teszteket 4 kollégámmal és csak nekem lett pozitív.

Emiatt kirekesztettek és elmondták a főnökünknek, majd ő azt mondta menjek haza és be ne menjek dolgozni amíg ki nem megy belőlem ez a "halálos" vírus.

Manapság még mindig ennyire komolyan kezelik a covidot? Szó szerint ki lettem rekesztve a munkahelyemről...

2024. febr. 2. 10:40
 5/21 anonim ***** válasza:
71%
4 még jó, hogy hazaküldött. Teljesen mindegy, hogy covid vagy sem, influenzával sem illik dolgozni, se más fertőző betegséggel.
2024. febr. 2. 10:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj orvoshoz, és kövesd az utasításait! Mondd el neki, hogy mit mondott a főnököd! Karantén nincs.
2024. febr. 2. 10:55
 7/21 anonim ***** válasza:
72%
Na most ez a kérdés szerintem kamu, ha pedig nem... Milyen munkahely az, ahol összültök random és covid teszteket csináltok unalomból?
2024. febr. 2. 11:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell 2 hét. 5 nap múlva új teszt és ha negatív, akkor mehetsz dolgozni feltéve ha panaszod sincs. De azért háziorvosnak mondani kell, úgyis kell TP, meg jelentési kötelezettsége is van.
2024. febr. 2. 11:10
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es kommentből egyértelmű, hogy provokáló ostoba kamukérdés.
2024. febr. 2. 11:57
 10/21 anonim ***** válasza:
42%
Fals pozitiv nincs. De ugye 2024 van, amit akarsz. Az elso ket evben csordultig voltak a korhazak, hullottak az emberek. Most nem. Miert kerdezed, ha ugyse fogsz semmit csinalni?
2024. febr. 2. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!