Most van valamilyen hasmenéses vírus?
Biztosan van mert rokonok között is sokan szenvednek hasmenéstől.
Egyikőjük vasárnap óta folyamatosan fosik. Volt olyan nap mikor 15x is elment.
Sziasztok!
Nekem most vált aktuálissá. Legalábbis remélem, hogy nekem is csak valami vírus okozza.
Tegnap reggel kezdődött a buli, majd nap végére 6x voltam, de ezeknek a vége már csak rohadt sok levegővel ürülő kis valami volt. Éjjel legalább hagyott aludni, de ma reggel is mennem kellett még, gondolom leért a tegnapi kaja, tehát megint kiadósabb volt..
Hőemelkedésem van/volt csak szerensére, 37,4, de tegnap a fejem majd' szétment mellé, szóval ebből gondolom, hogy vírus lehet. Páromnak ugyanez volt 2 hónapja, de ő eleinte annyit ment éjjel, hogy összeesett reggelre.
Neki összességében olyan 3 napig tartott, én most vagyok a másodikon, de lesz még itt érzem.
Ja az simán lehetett attól is akár.
Nekem tegnap szarabb volt azért, az biztos. Tegnap ezidáig valami 4x mentem már kb, ma csak a reggel, meg már tudok legalább anélkül pisilni, hogy mást is kéne.. :D a fejem sokkal jobban fájt, az már csak ha felállok zsong be egy kicsit. De igen, ez a második nap azért még biztos rossz nekem is.
Lázam se ment feljebb, szóval remélem megmaradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!