Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Benyaltam valamiféle hasmenése...

Benyaltam valamiféle hasmenéses nyavaját, normális hogy még mindig begörcsölök?

Figyelt kérdés

Kedd este produkált először tünetet. Akkor belázasodtam és akkor először volt hasmenésem. Aztán szerdán is volt hasmenésem és lázam is még. Egész nap fájt a hasam és 2x-3x voltam wcn. Akkor éjszaka szinte alig tudtam aludni mert folyamatosan görcsöltem és 3x voltam wcn de sok minden nem jött ki.

Tegnap napközben már nem volt làzam de hasfájás illetve hullámokban rám törő hasi görcsök jellemeztek és szintén voltam wcn, viszont tegnap este már egy kicsit szilárdabb volt a székletem. Az éjszakát végig aludtam, viszont ma reggel ismét begörcsöltem, voltam wcn és a székletem még jobb állagú volt mint tegnap este de még mindig hullámokban begörcsölgetek.

Ez normális? Mennyi idő mire elmúlik a rendszeres görcs? Szedek probiotikumot egyébként.

2023. jan. 27. 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Rajtunk is végig ment. Már 2 hete.

Középső gyermekemmel kórházba is kerültünk ezzel múlt héten.

Férjemnek a héten már 2 volt ismét erős görcs és egy hasmenéses fél éjszaka.

2023. jan. 27. 11:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ez egy tipikus gyomor-grippe! Elég kellemetlen ilyenkor jót tud tenni ha iszol ZeroColát.
2023. jan. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!