Normális, hogy tüsszentéskor erősen begörcsölök?
Szia!
Szerintem normális. Nekem is volt ilyen, nem lett gond belőle. Most vagyok 36 hetes,semmi bajunk. Ahogy az előttem válaszoló írta,valószínűleg a méh szalag görcsölhet be ilyenkor.
Igen ez normális, nálam elég gyakori volt... elején még attól is begörcsölt a méhszalag amikor rosszul fordultam az ágyban... köhögés és tüsszentésnél gyakoribb. Ilyenkor érdemes kicsit összehúzni magad. Nagyon kellemetlen és ijesztő tud lenni, de ártalmatlan :) 27 hetes kismama vagyok és még most is előfordul tüsszentésnél néha.
Jó egészséget!
A legelső ilyen esetnél hanyatt feküdtem a kanapén, és trüsszentettem egy nagyot! Hirtelen csillagokat láttam a fájdalomtól! Nagyon megijedtem hogy mi lehetett. Megkérdeztem a dokimat, és mondta hogy a kerek méhszalag feszül meg ilyenkor. Én is legtöbbször a jobb oldalon érzem, csak néha van a bal oldalon. Azóta odafigyelek hogy görnyedt testartásba legyek amikor trüsszetek vagy köhögök, az segít! :)
10+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!