Van olyan hasmeneses virus ami nem jar hanyassal?
Figyelt kérdés
Reggeltol vizes hasmenesem van es teljes panikban vagyok, mert rettegek a hanyastol. Egyebkent rosszul nem voltam eddig. De most felve ettem egy piritost mert nagyon ehes voltam mar es kezdtem az ehsegtol rosszul lenni, jol is esett igy gondoltam abbol nem lesz baj, de utana egybol ment a hasam es most mar olyan furcsa erzesem van,mintha hanynom kene, de nincs kifejezett hanyingerem. Az a baj, hogy tenyleg nagyon panikolok is igy nem tudom mar mi valos es mit beszelek be. A hasmenes tuti egyutt jar hanyassal is vagy van ra eselyem, hogy meguszom?2023. febr. 28. 12:23
1/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hányás gyomorrontásnál szokott inkább előfordulni.
Egyél pirítóst, rizset, almát, banánt, segítenek megfogni a hasmenést.
2/3 Metionin válasza:
Szerintem a nagy része pont, hogy nem jár hányással.
3/3 A kérdező kommentje:
En meg pont hogy durva hanyasokkal kotottem ossze valamiert ezeket az emesztoszervi virusokat. Nekem sok evvel ezelott volt utoljara, egyszerre jott a hanyas es a hasmenes egy ejszaka alatt tul voltam rajta. Most viszont reggel volt egy nagyobb adag es ket kisebb adag hasmenesem, a harmadik mar kicsit szilardabb volt ezert mertem megenni azt a piritost, majd egybol megint egy kisebb adag vizes hasmenes…es akkor mar biztos voltam benne, hogy virus es teljesen bepanikoltam, hogy akkor ez biztos hanyassal jar altalaban es teljesen rosszul lettem. Azota picit megnyugodtam, sokkal enyhebb a hanynom kell erzes,de meg nem az igazi:(
2023. febr. 28. 13:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!