Akik az utóbbi hetekben lettek covidosak, inkább oltottak vagy oltatlanok?
81.
Próbálnék egy kis fényt vinni a sötét agyadba, de reménytelen eset vagy.
#66 (#65 vagyok):
Tessék itt vannak a nemrégiben kijött kutatásokról beszámolók az "oltásaid" mellékhatásairól (hosszútávúak):
https://www.youtube.com/watch?v=8QWLT-EGxFg&ab_channel=ATVMa.. (3:50-től főleg)
Biztosan fenn van más formában is, keresgélj ha akarsz. Nekem elég annyi, hogy beadatod aztán szívizomgyulladást kaphatsz vagy autoimmun betegség alakulhat ki.
Ha azt állítjátok, hogy ezek a covidtól is lehetnek akkor minek az oltást?
Mert akkor ennyi erővel tök mindegy, hogy a covidtól kaphatok potenciálisan szívizomgyulladást vagy autoimmun betegség kialakulást, vagy az oltástól.
Cserébe ha beoltatom magam és még covid-os is leszek akkor dupla akkora lesz a valószínűsége annak, hogy bekövetkezik egy szívizomgyulladás vagy autoimmun betegség alakul ki. Ergo, az oltással duplán kockáztatom az egészségem a covid vakcinák esetében, mivel nem tudták normálisan, minimális kockázattal (tudom, tudom mindennek van kockázata meg mellékhatása...unalmas téma már) kifejleszteni. De akkor ne reklámozzák úgy, hogy tuti "ellenszer", mert ráadásul a covid ellen lóf*szt sem ér (minden oltott ismerősöm jobban szenvedett a covid-tól, mint én, oltatlanul...ráadásul ők már 2-3-4-jére is beleestek, én tavaly átestem rajta és ennyi).
84.
Azta! Micsoda káros mellékhatás:
"a Covid vakcinával kapcsolatos kód ártalmatlan volt és nem okozott semmilyen problémát"
#85: ne a hazug propagandát halld ki belőle, hanem a lényeget. Igaz a nő kicsit össze-vissza beszél de a lényeg benne van a cikkben is: oltottak 25-30%-ánál fennmaradhat a tüskefehérje, amit a szervezet sosem fog tudni feldolgozni ezért az oltott élete végéig bármikor, akár többször is kaphat szívizomgyulladást, vagy kialakulhat autoimmun betegség.
De igazából úgy is csak azt hallja meg a fajtád, amit akar. :) Ez volt a vakcinák indulásakor is, mentek a konteók mindkét oldalról. Egyik oldal a "billgates-chip-5g-nemtudommi" a másik meg "mindenreisjó-golyóállómellény-sosehalszmegtőlevakcina".
Én meg álltam a kettő között, hogy várjuk ki a végét, végül egyik sem volt igaz. Vakcina van, covid ellen nem jó, cserébe eléggé nagy valószínűséggel lesz tőle bajod bármikor az életed során - inkább kihagyom, köszi. :D
86.
Látom nem vagy jó barátságban a számokkal. 100 E emberből 1 kap szívizomgyulladást az oltástól, covidot meg a kritikus időszakban 30% elkapta, 2% eséllyel belehalt, kb 30-50% eséllyel pedig maradt vissza valami felgyógyulás után is. Tehát alsó hangon is 1:a 10-hez volt, hogy valami gebasz lesz. Hol van ehhez az 1:100000, de meg akár ennek 10x, sőt 100x nagyobb esélye is?
#87: valószínűleg sokkal többet dolgozom számokkal, mint Te egész életedben fogsz ;)
Honnam jön neked 100E emberből 1 kap oltástól? Maximum annyit mondhatsz, hogy 100E emberből 1-nek az esetében ismerik el azt, hogy a covid oltástól van.
És honnan jön a többi szám megint csak?
A halálozási mutató valami 0.3% volt...de lehet rosszul rémlik.
Honnan jön az, hogy covid után visszamarad valami? Én nem ismerek senkit, de még ismerősi körből sem hallottam ilyeneket.
Oltás után viszont elég sokat, szerencsére pár hónap alatt a legtöbb rövidtávú mellékhatás kezelhető volt. De nem mind.
Ilyen légből kapott meg kamu statisztikai számokkal való vagdalózás már az őskorban sem volt menő, just sayin'.
88.
Megvan az még 2% is nálunk. Mivel te az ismerősökkel jössz, hadd jöjjek én is azzal: minden 2.-nak maradt valami vissza (gyengébb szaglás, időnkénti szédülés, memóriaproblémák). De amúgy erre is vannak statisztikák.
És most akkor tőled is lássunk valami statisztikát, hogy az oltástól legalább 1-2%-nak baja lett. Bár ez így nem is fair, mert neked inkább arra 40%-ra kéne példát hoznod, mivel a 2% az kifejezetten a haláleset, ami nincs partiban egy sima mellékhatással ugyebár.
Ja és nem az a légből kapott definíciója statisztika, hogy az, ami neked nem tetsző :). Attól, hogy nem írtam oda elsőnek a forrást, még van. Mint láthatod. Csak megvártam, hogy fröcsögj egyet, mert tudtam, hogy az lesz, kicsit legalább megint tovább égetted magad.
(És ellentétben ugyebár a te "forrásoddal", mint komoly reprezentatív statisztika. Ami ugye a 10 idétlen haverod, meg egy pár száz fős FB-csoport az oltásellenesekből...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!