Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik az utóbbi hetekben...

Akik az utóbbi hetekben lettek covidosak, inkább oltottak vagy oltatlanok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 16. 20:34
 61/103 anonim ***** válasza:
18%
Az antivaxereknek üzenem mint eü-ben dolgozó h miért nem jöttetek önkénteskedni egy COVID-ITO-ra zsilip ruha nélkűl 2020, 2021-ben? Miért kell az eüsöknek folyamatosan bizonygatnunk hogy a Kovid nem volt veszélytelen betegség s válogatás nélkül szedte az áldozatait. Sose felejtem el hogy a kórház udvara olyan volt mint egy szellemváros, persze sokan otthon voltak, én bejártam az irodára mert nem betegellátáson dolgoztam, de mindennap hallottam vmi szőrnyűséget. 21-ben pl rengeteg kismama meghalt, volt h csak a magzatot tudták megmenteni az egyik nővérnek összeesett a tüdeje mindez az oltások előtt akkoriban még csak mi nekünk jutott oltás. Írjak még egyéb finomságokat?🙂ne akarja tudni a konteós hogy a kórház falai között különösen az ITO-n mi ment. Mostanra leszelídűlt a vírus mivel át lett oltva az emberiség ez a vírusok sajátos természete. Viszont kovid ambulanciák még mindig léteznek, mivel változatlanul most se hagyják nyom nélkűl a szervezetet. Ugyanúgy a gyengébb verzió okozhat rögöket, magas pulzust, vérnyomás idegrendszeri problémákat. A lefutása szelídebb de rombolhat belűl ugyanúgy. Kedves konteós honfitársak akik egyébként a boldog békeidőben is elitélik a nyugati gyógyászatot az orvostársadalmat lenézitek, s minden gyógyító tevékenységet lehurrogtok, az orvosok kizárólag az emberek kinyírására vannak a gyógyszeripar nekik dolgozik! Igen ti ezt hirdetitek más esetekben is! S az összes kuruzsló szellemi sérűlt aki térítí a súlyos betegeket miszerint az orvosok nem gyógyítanak! Majd ők ők aztán tudják hogyan kell. Vannak példák h a kezeletlen beteg végulis eltávozott az élők sorából. Ugyanígy vagytok a vírusokkal is! Nincs vírus kamu vírus! Oltas ől! De ugye ha bajotok lesz nem keresitek fel az orvost hanem öngyógyítotok? Csúnya ezt mondanom mert a kollégáim válogatas nélkul mindenkit ellátnak, ez is a dolguk épp ezért ne kérdőjelezzétek meg tevékenységüket, a járványt a különböző gyógymódokat. Ha fogalmatok nincs alapvető orvostudományi dolgokról pl egy gyógyszer vagy oltás kifejlesztéséről.
2023. dec. 27. 14:15
 62/103 anonim ***** válasza:
46%
61: Erre az a teóriájuk, hogy te és jónéhány másik ápoló az orvosokkal egyetemben le lettetek pénzelve a gonosz háttérhatalom által, hogy kamuzzátok azt a nyilvánosságnak, hogy dugulásig vannak a korházak, ahol dolgoztok.
2023. dec. 28. 21:10
 63/103 anonim ***** válasza:

[link]

Érdekes.

2023. dec. 28. 22:59
 64/103 anonim ***** válasza:

63.

Nem érdekes. Szennylap.

2023. dec. 28. 23:16
 65/103 anonim ***** válasza:
100%

#61: az, hogy mi volt a kórház falain belül, tény. Párom akkor nővérként dolgozott, sajnos be is kellett oltatnia magát (utólag bánja, inkább hagyta volna ott a munkát - mellékhatások miatt).

A gond a szervezetlenséggel meg a fejetlenséggel volt. Plusz erősen közrejátszik az is, hogy az összes eddigi kormány, de a jelenlegi meg főleg lepusztították az állami EÜ-t teljesen. Úgy valóban katasztrofális a helyzet, ha alapból minden szar és bejön egy új vírus, amire nincs is "ellenszer".

Plusz erre még rájön a magyarok nagyon híres, nem létező egészségtudata, borzalmas állapotban voltak már a vírus előtt is jó páran. Vitaminok, megfelelő táplálkozás hiányában stb. (visszavezet sok esetben a pénzhiányra) nyilván egy szervezet nehezebben küzd meg bármilyen fertőzéssel (sok esetben).

De nem az oltás volt a megoldás, az inkább csak rontott a helyzeten. A megoldás az volt/lett volna, hogy megfelelő odafigyeléssel otthon mindenki kikúrálja magát, ezt a covid vakcinákat elfelejtik, akinek meg súlyos az esete, azt kezelik. De rohadtul nincs egységes protokoll, se megfelelő kezelés a megbetegedésre. Pedig ebben az esetben nem a megelőzésre kellett volna koncentrálni, hanem megoldást találni hatékony megbetegedés kezelésre.

És nem azért javult a helyzet idővel, mert voltak ezek a vakcinák, hanem mert szelídült a vírus az idő előrehaladtával (szerencsére úgy mutálódott). A vakcinák rövid távú mellékhatásait páran akkor megtapasztalták első körben, és ha valaki megúszta, most sincs rá garancia, hogy a hosszúakat is megússza.

Épp nemrégiben volt róla cikk, videó is, hogy főleg a Pfizer meg a Moderna esetében bizonyított, hogy visszamaradhat tüskefehérje, mert elb*sztak valamit, ami évek után is gyulladást okozhat a szervezetben és olyan finomságok alakulhatnak ki a "semmiből", mint szívizomgyulladás, autoimmun betegségek...A lista hossza ismeretlen...

Na, én ezért vártam az oltással, nem vagyok "antivaxer", de láttam, hogy ezek a vakcinák nem segítenek semmit, sőt a mellékhatások még potenciálisan rosszabbak lehetnek, mint maga a covid (amit mint írtam, kb egy erősebb megfázás volt, csak nem volt torokfájás meg takony..). Sok oltott ismerősöm fekszik covid halottnak titulálva már a temetőkben...én ebből nem kérek.

Neked viszont jobbulást, remélem nem jön ki semmi utólag. (A Pfizer/Moderna oltottak 25-30%-ánál fennállhat a fentebb írott mellékhatások, nem én találtam ki...és nem konteó, meg Bill Gates, vagy chip, hanem ezek tények...)

2023. dec. 29. 17:09
 66/103 anonim ***** válasza:
46%

61es vagyok. A protokoll valóban nem volt jó viszont az első 3 hullám brutális volt, kevés beteg úszta meg egy egyszerű náthával a vuhani, brit és delta hullám alatt. Én a párom s jó pár kollégámat a durva változat a kórház falain belül elkerűlte hála. Viszont az omikron hullám alatt 5 napig tartó fáradtság érzettel úsztam meg s 1 napos lázzal mivel alapból 10 évbe 1szer vok kb beteg ebben is bíztam egesz végig. Viszont oriási volt az áldozatok száma szemben azzal h az eü teljesen felkészületlen volt egy ilyen ismeretlen járvánnyal szemben. Máskülönben nem lehet úgy kezelni a helyzetet hogy ahogy sokan ma már a temetőbe fekszenek, legalább annyian meg is úszták. Nem lehet abból kiindulni hogy vannak extrém erős állóképességű és immunrendszerű emberek ugyanis az első 3 hullám életerős sportoló fiatalembereket is magával vitt. Ha vki akkor én nagyon jól tudom hogy mentek a dolgok

az eüben több minden miatt. Tudod mennyi gyógyszer okoz mellékhatásokat? Fel van fújva a dolog.Mutasd a videót, mutass olyan alátámasztott orvosok kutatók által alátámasztott hivatalos iratot arról hogy mit okoz a vakcina? Mert csak azt hallani 2 éve hogy ezt hallottam, azt hallottam, ezt írták azt írták! Van erről vmi hivatalos szakvélemény?Azokat a hatóanyagokat melyek hosszú rövid távon több kárt okoznak mint hasznot azt a gyógyszergyártók visszahívják, vagy megszüntetik. A vakcináktol miért nem halt még ki az emberiség fele? Én a szűkebb s elég tág környezetemben tudom mondani hogy senkinek nincs baja. Kikúrálja magát?🙂ugye viccelsz? Amikor vki légzési elégtelenséggel küzd, fullad! S olyan érzése van h itt a vég! Ismerősömet elkapta a brit fiatal 35 éves egészséges nő volt, elmeséljem hogyan gyűrte maga alá a brit? Mesélhetnék sokmindent amit ki lehetett volna otthon kezelni egy aspirinnel es egy pohár gyömbérteával ha így lett volna akkor járvány se lett volna veszélyessé nyílvánítva.

2023. dec. 31. 13:06
 67/103 anonim ***** válasza:
71%

"Nem lehet abból kiindulni hogy vannak extrém erős állóképességű és immunrendszerű emberek ugyanis az első 3 hullám életerős sportoló fiatalembereket is magával vitt. Ha vki akkor én nagyon jól tudom hogy mentek a dolgok"

A csövik meg köszönik,de jól vannak és csak röhögnek az egész kamujárvány baromságon.

Nem kell a kórháznak nevezett vágóhídba feküdni,meg hagyni,hogy gyilkos gyógyszerügynökök(akik orvosnak,nővérnek hazudják magukat) kinyírjanak,ez a nagy titok.

2023. dec. 31. 13:49
 68/103 anonim ***** válasza:
71%

"Fel van fújva a dolog.Mutasd a videót, mutass olyan alátámasztott orvosok kutatók által alátámasztott hivatalos iratot arról hogy mit okoz a vakcina?"

Lehetne mutatni,ha nem lenne titkosítva,kisfiam.

2023. dec. 31. 13:52
 69/103 anonim ***** válasza:
71%
Ez a 66 tipikus gyógyszerügynök,egy szavát sem hiszem el.
2023. dec. 31. 13:53
 70/103 anonim ***** válasza:
46%

68.

Ki hitte volna? Akkor te honnan tudod?

2023. dec. 31. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!