Akik az utóbbi hetekben lettek covidosak, inkább oltottak vagy oltatlanok?
#61: az, hogy mi volt a kórház falain belül, tény. Párom akkor nővérként dolgozott, sajnos be is kellett oltatnia magát (utólag bánja, inkább hagyta volna ott a munkát - mellékhatások miatt).
A gond a szervezetlenséggel meg a fejetlenséggel volt. Plusz erősen közrejátszik az is, hogy az összes eddigi kormány, de a jelenlegi meg főleg lepusztították az állami EÜ-t teljesen. Úgy valóban katasztrofális a helyzet, ha alapból minden szar és bejön egy új vírus, amire nincs is "ellenszer".
Plusz erre még rájön a magyarok nagyon híres, nem létező egészségtudata, borzalmas állapotban voltak már a vírus előtt is jó páran. Vitaminok, megfelelő táplálkozás hiányában stb. (visszavezet sok esetben a pénzhiányra) nyilván egy szervezet nehezebben küzd meg bármilyen fertőzéssel (sok esetben).
De nem az oltás volt a megoldás, az inkább csak rontott a helyzeten. A megoldás az volt/lett volna, hogy megfelelő odafigyeléssel otthon mindenki kikúrálja magát, ezt a covid vakcinákat elfelejtik, akinek meg súlyos az esete, azt kezelik. De rohadtul nincs egységes protokoll, se megfelelő kezelés a megbetegedésre. Pedig ebben az esetben nem a megelőzésre kellett volna koncentrálni, hanem megoldást találni hatékony megbetegedés kezelésre.
És nem azért javult a helyzet idővel, mert voltak ezek a vakcinák, hanem mert szelídült a vírus az idő előrehaladtával (szerencsére úgy mutálódott). A vakcinák rövid távú mellékhatásait páran akkor megtapasztalták első körben, és ha valaki megúszta, most sincs rá garancia, hogy a hosszúakat is megússza.
Épp nemrégiben volt róla cikk, videó is, hogy főleg a Pfizer meg a Moderna esetében bizonyított, hogy visszamaradhat tüskefehérje, mert elb*sztak valamit, ami évek után is gyulladást okozhat a szervezetben és olyan finomságok alakulhatnak ki a "semmiből", mint szívizomgyulladás, autoimmun betegségek...A lista hossza ismeretlen...
Na, én ezért vártam az oltással, nem vagyok "antivaxer", de láttam, hogy ezek a vakcinák nem segítenek semmit, sőt a mellékhatások még potenciálisan rosszabbak lehetnek, mint maga a covid (amit mint írtam, kb egy erősebb megfázás volt, csak nem volt torokfájás meg takony..). Sok oltott ismerősöm fekszik covid halottnak titulálva már a temetőkben...én ebből nem kérek.
Neked viszont jobbulást, remélem nem jön ki semmi utólag. (A Pfizer/Moderna oltottak 25-30%-ánál fennállhat a fentebb írott mellékhatások, nem én találtam ki...és nem konteó, meg Bill Gates, vagy chip, hanem ezek tények...)
61es vagyok. A protokoll valóban nem volt jó viszont az első 3 hullám brutális volt, kevés beteg úszta meg egy egyszerű náthával a vuhani, brit és delta hullám alatt. Én a párom s jó pár kollégámat a durva változat a kórház falain belül elkerűlte hála. Viszont az omikron hullám alatt 5 napig tartó fáradtság érzettel úsztam meg s 1 napos lázzal mivel alapból 10 évbe 1szer vok kb beteg ebben is bíztam egesz végig. Viszont oriási volt az áldozatok száma szemben azzal h az eü teljesen felkészületlen volt egy ilyen ismeretlen járvánnyal szemben. Máskülönben nem lehet úgy kezelni a helyzetet hogy ahogy sokan ma már a temetőbe fekszenek, legalább annyian meg is úszták. Nem lehet abból kiindulni hogy vannak extrém erős állóképességű és immunrendszerű emberek ugyanis az első 3 hullám életerős sportoló fiatalembereket is magával vitt. Ha vki akkor én nagyon jól tudom hogy mentek a dolgok
az eüben több minden miatt. Tudod mennyi gyógyszer okoz mellékhatásokat? Fel van fújva a dolog.Mutasd a videót, mutass olyan alátámasztott orvosok kutatók által alátámasztott hivatalos iratot arról hogy mit okoz a vakcina? Mert csak azt hallani 2 éve hogy ezt hallottam, azt hallottam, ezt írták azt írták! Van erről vmi hivatalos szakvélemény?Azokat a hatóanyagokat melyek hosszú rövid távon több kárt okoznak mint hasznot azt a gyógyszergyártók visszahívják, vagy megszüntetik. A vakcináktol miért nem halt még ki az emberiség fele? Én a szűkebb s elég tág környezetemben tudom mondani hogy senkinek nincs baja. Kikúrálja magát?🙂ugye viccelsz? Amikor vki légzési elégtelenséggel küzd, fullad! S olyan érzése van h itt a vég! Ismerősömet elkapta a brit fiatal 35 éves egészséges nő volt, elmeséljem hogyan gyűrte maga alá a brit? Mesélhetnék sokmindent amit ki lehetett volna otthon kezelni egy aspirinnel es egy pohár gyömbérteával ha így lett volna akkor járvány se lett volna veszélyessé nyílvánítva.
"Nem lehet abból kiindulni hogy vannak extrém erős állóképességű és immunrendszerű emberek ugyanis az első 3 hullám életerős sportoló fiatalembereket is magával vitt. Ha vki akkor én nagyon jól tudom hogy mentek a dolgok"
A csövik meg köszönik,de jól vannak és csak röhögnek az egész kamujárvány baromságon.
Nem kell a kórháznak nevezett vágóhídba feküdni,meg hagyni,hogy gyilkos gyógyszerügynökök(akik orvosnak,nővérnek hazudják magukat) kinyírjanak,ez a nagy titok.
"Fel van fújva a dolog.Mutasd a videót, mutass olyan alátámasztott orvosok kutatók által alátámasztott hivatalos iratot arról hogy mit okoz a vakcina?"
Lehetne mutatni,ha nem lenne titkosítva,kisfiam.
68.
Ki hitte volna? Akkor te honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!