Akik az utóbbi hetekben lettek covidosak, inkább oltottak vagy oltatlanok?
42.
Nézd felőlem úgy égeted itt magad, ahogy akarod, de már nem látunk a füsttől.
Szeeintem ez a kerdes ma már nem releváns mert ma már senki semnoltatja magát. A 3 éve kapott oltás már sehol sincs nem? Az nem véglehes vedelmet adott. Újabb ellenanyag kellene ahhoz még újabb oltás. Tehát ha valakin pl 2 éve oltatta magát akkor az nem nevezhető oltottnak.
Másodszor soha senki sem állította hogy az oltottak nem kaphatjáknel a covidot. Azt állították hogy elkaphatják, de könnyebben átvészelik.
#45: azért nem teljesen igaz, mert a nagyfőnökötök "golyóálló mellénynek" hívta az oltást...
A másik, hogy egyáltalán nem igaz, hogy könnyebben vészelik át.
Én nem hiszek ilyen chippes dumákban, egyszerűen megnéztem a statisztikákat, megnéztem a saját környezetemben élőket. Aki beoltatta magát, azok közül 70-80% rosszabbul viselte a covid-ot, mint én, oltatlanuk.
Az izomfájdalmat meg a szaglás/ízlelés ideiglenes (7-8 nap) elvesztését leszámítva nagyjából annyi volt, mint egy megfázás. Csak annyi, hogy nem fájt a torkom meg nem dugult de az orrom. Inkább csak lázas voltam 1.5 napig, annyi volt a fő tünet...
Józan ésszel nem adatok be semmilyen potenciálisan szervezetet romboló anyagot, ha semmi bajom. Főleg úgy, ha nem is hatásos az ellen, ami ellen beadatnám...
Páromnak muszáj volt beadatnia 3-at, sajnos rosszul is viselte, voltak bajai miatta hónapokig, elkapta tőlem a covid-ot, rosszul volt. Azóta megbánta, sőt nem is akarta beadatni de eü-ben muszáj volt. Akkoriban is megoszlottak a vélemények odabent is, csak tilos volt róla beszélni.
Azóta pedig IGAZOLTAN kiderült pl. Pfizer, Moderna esetében, hogy utólag is bármikor okozhat szívizomgyulladást, mert a vizsgálat betegek 25-30%-ánál a tüskefehérje nem bomlott le megfelelően a szervezetben és az akár évekkel később is gyulladást okozhat, többször is, mivel nem tud kiürülni.
Ezen felül pedig összeköthetőek random autoimmun betegségek kialakulása az oltottak körében...(cikk, videó is van róla, immunológus beszél - magyar - asszem ATV-ben + brit tudósokat emlegetnek a fentebb említett tényfeltárások kapcsán).
Na én ilyenek miatt vagyok mindenben inkább először elutasító, és majd ha igazolják, hogy minden rendben van vele, meg hatásos a covid ellen (oltottak is bőven haltak bele covidba), akkor esetleg elgondolkodom rajta. De akkor is csak ha indokolt egészségügyi szempontból a beadatása.
Mi az hogy "nagyfőnokötök"? Én a tudósoknak gondoltam akik ezt mondták. A virológusok sose állították hogy a vakcina 100%-os, és azt se hogy egy pajzs lenne. Az nem érdekel hogy a politikusok mit mondanak.
És tudom hogy vannak mellékhatásai de most a kérdés nem erről szól.
És nem is X évvel ezelőttről. MA már az emberek nem oktatják nagyon magukat mert nem kötelező és utazni is lehet nélküle. Nincs is ezért ismerősöm aki mondta volna hogy az elmúlt fél evben beoltatta magát. Ezért nem lehet erre a kérdésre most válaszolni.
Pláne mert ez egy új variáns, ami nem okoz komoly tüneteket nem úgy mint az elsők.
46.
Hát, akkor elég tápos vagy. Nekem se láz, e izomfájdalom, se szaglásvesztés. Igaz, oltott vagyok. Szóval mégiscsak hatásos, te pedig hazudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!