Akik az utóbbi hetekben lettek covidosak, inkább oltottak vagy oltatlanok?
90.
Neked nem osztottunk lapot, 80-as iq alatt nem lehet beszállni a vitába.
Mi oltatlanok vagyunk. Engem kirúgtak, a háziorvosom kb.nem állt szóba velem, nagyon sok negatív kritikát kaptunk, egy barátságunk is ráment.
Egyszer kaptuk el, olyan volt mint egy brutális influenza.
Viszont az oltott ismerősök azóta 3-4x voltak kovidosak és állandóan vmi bajuk van azóta is.
Kissé átalakult a véleményük azt hiszem.
Én nem szóltam egy szót sem nekik, de egyesek megbánták az oltást. Aki pedig sggfej volt azzal nem tartjuk a kapcsolatot.
Hú emlekszem 2020 március elején mikor az egészről nem lehetett tudni semmit csak azt ismételgették h mindenki meg fog halni, mindent bezártak. Mi be voltunk szarva mert hőemelkedésem volt, és előtte egy tanítványom Olaszországból jött haza és nem ülte le a karantént.
Tanakodtunk, hogy mit csináljunk, felhívtam egy orvos ismerőst, aki azt mondta, amíg nem érzem azt h meghalok ne keressek orvost, mert ha sddig nem voltam kovidos akkor azután biztos az leszek. Az állami karantén úgy nézett ki h mindenkit bezártak egy szobába más emberekkel együtt amíg megjött a teszteredmény.
Volt efy hír,miszerint egy külföldi széket dobott az ajtóba v ilyesmi es úgy próbált kimenekülni, cirkuszolt..most ezt el tudom képzelni hogy nézett ki. Eleve a személyzet nem beszél idegen nyelveket, nem tudta mi van, összezárták köhögő emberekkel..bmeg en is eldobtam volna azt a széket.
Főleg ami következett. Begyulladt a szemed? Kovidteszt!
Vállizuleti gyulladáspd van? Kovidteszt!
Minden egyéb tünet nélkül felugrott 39.5re a lázad? Kovidteszt!
Fáj a veséd? Kovidteszt!
Ezek konkrétumok, amiket tapasztaltam. Kb.8x teszteltek, persze mind negatív. És mivel negatív akkor ennyi, semmi kivizsgálás!
Most fog kiderülni h valszeg autoimmun folyamat indult be és kezelést kellett volna kapjak, 4 éve. Hány egyéb diagnosztizálatkan beteg lehet?
Arról nem beszélve, hány idős ember halt meg,akit leszedáltak a kórházban, nem adták be a krónikus betegségeikre szedett gyógyszereiket?
Mi annyit tudunk, hogy az összes (!)ismerősünk meghalt aki kórházba került. Anyámnak tüdőfibrózisa van és hála Istennek otthon vészelte át, sokkal rosszabb egészségügyi állapotban volt mint a kórházba került ismerősei.
Szóval csak annyit tudok mondani, basszák meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!