Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik az utóbbi hetekben...

Akik az utóbbi hetekben lettek covidosak, inkább oltottak vagy oltatlanok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 16. 20:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:
46%

90.

Neked nem osztottunk lapot, 80-as iq alatt nem lehet beszállni a vitába.

jan. 1. 22:09
 92/103 anonim ***** válasza:
59%

Mi oltatlanok vagyunk. Engem kirúgtak, a háziorvosom kb.nem állt szóba velem, nagyon sok negatív kritikát kaptunk, egy barátságunk is ráment.

Egyszer kaptuk el, olyan volt mint egy brutális influenza.

Viszont az oltott ismerősök azóta 3-4x voltak kovidosak és állandóan vmi bajuk van azóta is.

Kissé átalakult a véleményük azt hiszem.

Én nem szóltam egy szót sem nekik, de egyesek megbánták az oltást. Aki pedig sggfej volt azzal nem tartjuk a kapcsolatot.

jan. 5. 07:07
 93/103 anonim ***** válasza:
100%

Hú emlekszem 2020 március elején mikor az egészről nem lehetett tudni semmit csak azt ismételgették h mindenki meg fog halni, mindent bezártak. Mi be voltunk szarva mert hőemelkedésem volt, és előtte egy tanítványom Olaszországból jött haza és nem ülte le a karantént.

Tanakodtunk, hogy mit csináljunk, felhívtam egy orvos ismerőst, aki azt mondta, amíg nem érzem azt h meghalok ne keressek orvost, mert ha sddig nem voltam kovidos akkor azután biztos az leszek. Az állami karantén úgy nézett ki h mindenkit bezártak egy szobába más emberekkel együtt amíg megjött a teszteredmény.

Volt efy hír,miszerint egy külföldi széket dobott az ajtóba v ilyesmi es úgy próbált kimenekülni, cirkuszolt..most ezt el tudom képzelni hogy nézett ki. Eleve a személyzet nem beszél idegen nyelveket, nem tudta mi van, összezárták köhögő emberekkel..bmeg en is eldobtam volna azt a széket.

Főleg ami következett. Begyulladt a szemed? Kovidteszt!

Vállizuleti gyulladáspd van? Kovidteszt!

Minden egyéb tünet nélkül felugrott 39.5re a lázad? Kovidteszt!

Fáj a veséd? Kovidteszt!

Ezek konkrétumok, amiket tapasztaltam. Kb.8x teszteltek, persze mind negatív. És mivel negatív akkor ennyi, semmi kivizsgálás!

Most fog kiderülni h valszeg autoimmun folyamat indult be és kezelést kellett volna kapjak, 4 éve. Hány egyéb diagnosztizálatkan beteg lehet?

Arról nem beszélve, hány idős ember halt meg,akit leszedáltak a kórházban, nem adták be a krónikus betegségeikre szedett gyógyszereiket?

Mi annyit tudunk, hogy az összes (!)ismerősünk meghalt aki kórházba került. Anyámnak tüdőfibrózisa van és hála Istennek otthon vészelte át, sokkal rosszabb egészségügyi állapotban volt mint a kórházba került ismerősei.

Szóval csak annyit tudok mondani, basszák meg!

jan. 5. 07:27
 94/103 anonim ***** válasza:
91,kit érdekel,hogy te kinek nem osztottál lapot,bogyóka? :D
jan. 5. 09:30
 95/103 anonim ***** válasza:
90%
Oltás és oltás között nagy különbségek vannak. Oltásokat már 100 éve adunk. Ezek gyengített, vagy elölt kórokozós, vagy ellenanyag oltások voltak. Ezek már régen bevált és hatékony oltások. Ilyenekkel sikerült legyőzni pl. a szamárköhögést, a himlőt, és ilyenek segítségével értük el azt, hogy az influenza ma már nem halálos megbetegedés, ahogyan az volt 100 éve. stb. A Covid oltások egy része szintén így működik, és azzal ellentétben, amit pl. a nyugati média sugallt, hatékonyak is. És messze nincs annyi mellékhatásuk, mint az újfajta mRNS vakcináknak. Ez van. Mindamellett fertőződés szempontjából mindegy, hogy valaki oltott-e bármivel vagy nem.
jan. 6. 19:36
 96/103 anonim ***** válasza:
50%
95,az immunrendszer pedig egy konteó és a disznók tudnak repülni.
jan. 6. 20:17
 97/103 anonim ***** válasza:
32%
Én mindig is egészségtudatos voltam,szinte sose vagyok beteg,de mivel szeretek szabadon élni-utazni,bulizni-,és ennek az oltás v a feltétele,beadattam,ahogy lehetett-4x is,mert csak így utazhattam el az USAba.Elárulom,azóta még energikusabb vagyok,mint előtte,enyhe megfázáson kívül nem v más bajom,de az is azért mert télen nyáron jeges vizet iszom,de még attól se fáj a torkom szinte soha,a sok oltásellenes idiótát meg be kéne zárni:hány millió ember halála legyen a bizonyíték,h az oltás semmit se ér??Fitt ismert sportolók,zenészek haltak bele,mert azt gondolták,h az erős immunrendszerük legyőzi ezt is!
jan. 9. 19:22
 98/103 anonim ***** válasza:
71%
97,téged kellene bezárni,kis provokátor.
jan. 9. 19:48
 99/103 anonim ***** válasza:
97-es már bentről ír.
jan. 9. 19:55
 100/103 anonim ***** válasza:
99,már csak a víruscelebeket kell mellérakni.
jan. 9. 19:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!