Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen gyakran kéritek a...

Milyen gyakran kéritek a Covid oltást?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Másodpercenként 13-at szoktam kérni.Az ótásnak nincs mellékhatása,én vagyok a bizonyíték.
2023. okt. 11. 16:04
 12/16 anonim ***** válasza:
96%
Tegnap felírattam. Épp most váltottam ki a Patikában az egy havi Covid oltást. Napi 3 X 1 oltást kell szúrnom. Kifejezeten hülyeség ellen!
2023. okt. 11. 17:56
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 És hatott? Már nem vagy hülye?
2023. okt. 11. 18:07
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Már nincs rá szükség, lebutult a vírus. Annak idején 3 pfizert kaptam, remélem a káros mellékhatásaival együtt már távozott belőlem. 3 év után multkor megvolt az első komoly megfázásom, amivel betegszabira mentem, és lehet, hogy a covid volt (nem teszteltek,de nagyon szr volt), de kiköhögtem saját erőmből .
2023. okt. 13. 04:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ahogy Karikó lassan szenté avatott asszonya mondja. Ham Ham Ham ,
2023. okt. 14. 18:22
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem kértem egyet se és nem is fogok. Velem és a családommal nem etették meg ezt a f@szságot, így minket elkerült az egész, egyikőnk sem volt beteg, pedig nagy a család. Akiket oltottak ismerőseim sokan betegek voltak és sajnos néhányan el is haláloztak :(
2023. okt. 24. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!