Kéritek a harmadik oltást? Ha igen miért? Ha nem miért? Kérem csak az válaszoljon, aki már kapott kettőt!!
Figyelt kérdés
#3 oltàs
2021. nov. 23. 21:54
1/7 anonim válasza:
Nem, mert már megkaptam szeptemberben.
2/7 anonim válasza:
Igen, mert szeretek a kórházban dolgozni.
3/7 anonim válasza:
Igen, mert sok emberrel találkozok, sokat tömegközlekedek, és nem szeretnék megbetegedni. Nem szeretnék bezárkózni, így marad az oltás.
4/7 anonim válasza:
Igen, mert nagyon sokat utazom, tömegközlekedem, és nem szeretném újra benyalni. Egyszer már sikerült, szerencsére nem lett súlyos, de többet nem szeretném. Én sem szeretnék bezárkózva élni.
5/7 anonim válasza:
Elsők között, egy konferencián kaptam el, rettenetes volt, járni se tudtam, de a fulladás nem volt vészes. Megúsztam a lélegeztetőgépet. Kettő Astrazenecat kaptam, ma megkaptam a harmadikat, Pfizert. BE KELL oltatni magunkat, akárhányadik is lesz.
6/7 anonim válasza:
Igen. Mert nem tartok az oltás mellékhatásaitól és bízom benne, hogy hatásos. Mert szeretném minél enyhébb tünetekkel átvészelni a covid-ot. Mert szeretném csökkenteni az esélyét, hogy fertőzzek. Mert nem akarom, hogy az oltás hiánya miatt korlátozva legyek. (Pl. covid-ossal való érintkezés után a tünetmentes oltott nem számít kontaktnak, így nem kell 10 napra kiesni a munkából)
7/7 anonim válasza:
Igen, kértem, kaPTAM A 3. is..
Sokkal kevesebb fertőződés esetén a lefolyás, mint annak a kockázata, ha nem vagyok oltva, vagy rettegek az igazán, nagyszámú mintán sosem kutatott mellékhatásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!