Miért nincs védettségem, amikor nemrég oltottak újra?
Figyelt kérdés
3 éve újra oltottak kanyaró ellen, most pedig egy képzés miatt kértek kanyaró elleni antitest vizsgálatot, aminek az eredménye az lett, hogy nincs védettségem. Ez hogy lehet? Gyerekkoromban is be lettem oltva (kötelező védőoltás) és most megint… de úgy látszik feleslegesen.2023. aug. 28. 07:01
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Hát jó kérdés. Nem volt jó az oltóanyag, de én a tesztet megismételném mindenesetre.
2/4 anonim válasza:
A kanyaró elleni oltás hatása nem tart örökké. Ezért kérik az antitest-tesztet. Oltás urán 10 évig biztosan védett vagy, utána egyénfüggő.
3/4 anonim válasza:
Jaj, bocs, elnéztem, nemrég oltottak. Vagy non-responder vagy, vagy az oltás vagy a vizsgálat nem sikerült
4/4 A kérdező kommentje:
Szuper. Köszi. Mindenképp megkérdezem a dokimtól.
2023. aug. 29. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!