Feb. 9-től 23-ig covidos voltam, ha nemrég estem át akkor mikor biztonságos oltatni? Melyik oltást ajánljátok? 😔 Hány napnak kell eltelnie a 2 oltás között?
(még egy oltásom sincs)
Gondoltam felteszem a kérdést, ha a szervezetem nemrég kűzdött meg magától a vírussal, mennyire biztonságos, hogy a szervezetemnek megint kűzdenie kell majd az oltások miatt?
Nem szedtem gyógyszert amikor beteg voltam.
Biztonságosnak biztonságos bármikor, amikor nincs akut lázas betegséged. Az elölt vírus / vírusfehérje / vírus-mRNS nem okoz effektíve kárt, csak az immunrendszeredet aktivizálja.
Legjobb hatékonyság a Pfizernél és Modernánál mutatkozik.
3 hét különbséggel adják be az első és második oltást. De az oltóponton úgyis mondják úgyis maguktól. Vagy ha nem mondják, akkor kérdezd meg!
Én értem #2... Pontosan ugyan ez a véleményem, de "hivatalosan" semmit nem bizonyít, hogy átestem.
Úgyanúgy nem ülhetek be sehová, nem utazhatok például Amerikába, bizonyos helyeken nem dolgozhatok...stb.
Hasonlo szituacio miatt epp ma beszeltem a haziorvossal. O azt mondta, hogy 4 het utan mar szoktak oltani.
En ket oltassal es egy januari betegseg-atesessel nem oltatom magam harmadikkal. Az atesesre az EESZT a gyorsteszt alapjan nekem nem adja ki az unios covid-igazolast (es a haziorvos sem tudott segiteni), igy lemondtam egy marcius kozepi kulfoldi utat. (Beutazashoz is harom oltas vagy az atesettseg igazolasa kellett volna)
Tudnátok mutatni nekem erről bármilyen cikket?
Csináljak vérmintás antitest tesztet?Hova küldjem be?
Csak legalább 4 mutáns volt eddig nem tudni melyik talált meg engem...
Ha itt melózni akarok senkit nem érdekel, hogy átestem-e. Szabály szerűen 2 oltást kérnek.
Vagy bizonyítsam, hogy átestem+ 2 oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!