Egy közeli rokonom egy hónapja covidos volt enyhe tünetei voltak, most nemrég strokeot kapott, covid miatt kaphatott strokeot?
Figyelt kérdés
Oltást nem kapott2022. szept. 27. 09:49
1/16 anonim válasza:
NEM. A kettönek semmi köze egymáshoz!
2/16 anonim válasza:
Lehetséges, de szoros összefüggés még nem igazolt. Az enyhe lefolyású esetekben nagyon valószínűtlen.
3/16 anonim válasza:
Áruld már el nekem, hogy miért akarod ebben is a covidot okolni? Enyhe tünetekkel esett át rajta. A kettőnek köze nincs egymáshoz. A covid nem okoz stroke-ot.
4/16 anonim válasza:
3.! Jó, ezt írd meg neves orvosi portálok szerkesztőinek, akadémikusoknak is. Mert ők másképpen tudják. Enyhe esetekben valóban kicsi az esélye, de hivatalos kutatások vannak arról, hogy a covid és stroke között van-e összefüggés, és úgy találták, hogy a fertőzésen átesettek között nagyobb a kockázata, és a betegségek száma is magasabb, mint másoknál.
5/16 anonim válasza:
4-es: a gond CSAK ANNYI, hohy ezek a "NEVES" orvosi portálok többségének semmi köze a tényleges orvosi portálokhoz. Az komoly kutatók ugyanis nem a pletykaoldalakon teszik közzé az eredményeket, az ilyen "hírek" (pontosabban álhírek) igazságtartalma egyenlö a nullával. AZ egyetlet "összefüggés", hogy a covidban megbetegedettek immunrendszere kicskt legyengült, ezért kapták el a fertözést, és akik eleve rosszabb egészségügyi állapotban voltak, azok körében gyakoribb a stroke meg hasonló problémák, ök a covid nélkül ugyanolyan eséllyel kaptak volna strokeot vagy hasonló károsodást.
6/16 A kérdező kommentje:
Hát enyhe mondjuk relatív ..... láza volt két napig nagyon gyenge volt és egy hétig erős torokfájás
2022. szept. 27. 10:18
7/16 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy összefügg a kettő.
8/16 anonim válasza:
mindent is a kovid okoz.
én most kezdtem tőle őszülni és elhízni, ja meg a fogam is romlik
pedig év elején voltam kovidos
9/16 anonim válasza:
Köztudott, hogy a kettő összefügg. Valakinél tüdőembóliát, valakinél stroke-ot okoz, ez csak attól függ, hogy a rög hova kerül. Felesleges tagadni, ez tény
10/16 anonim válasza:
#3 Neves orvosi portátok. Ez jó. 😂😂😂 Inkább Faucit kellene megkérdezni, hogy milyenre alkotta a covidot a Vuhani virológiai laborban, mint a "szakembereket", akik hazudnak, mint a vízfolyás. Az EU parlament után tagadni is felesleges, hogy átvágták az emberiséget a 99,98% túlélési esélyű coviddal. Szóval ne gyere azzal, hogy a "szakemberek" azok valóban igazat mondanak, mert nagyon nem. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!