Miért nem haltam még meg?
Figyelt kérdés
Orbán viktor két éve a covid alatt azt mondta, hogy "mindenkinek be kell oltatnia magát, mert vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak".
Nekem ezek szerint már meg kellett volna halnom, viszont még mindíg élek és tök egészséges vagyok. Miért nem haltam még meg?
2023. jún. 18. 15:57
41/49 anonim válasza:
40: jaj mar megint éjszakai műszakos vagy
42/49 anonim válasza:
Tehát elfogytak az érvek :) Mondjuk nem is voltak
43/49 anonim válasza:
41: jaj nincs új lemezed. Van még egy ilyen figura, mint te, aki minden nyelvi kérdésre odaírja, hogy a magyarok indogermánok. Jó barátok lehetnének.
44/49 anonim válasza:
*Vagy #42, késő van, alszok, jó műszakot neked.
45/49 anonim válasza:
37
Érveid sem voltak alapból.Mi ellen érveljek?Hülyék blogja ellen,ahol a tudomány ez:
Te max. linkelgetni tudsz,kisgyerek.
Ha értenél a témához,akkor nem ilyen agybetegek blogját olvasgatnád.
46/49 anonim válasza:
Ha legközelebb újból járvány lesz a vírus s orvostudomány tagadók, tessenek zsilip ruha nélkül befáradni a fertöző osztályokra társadalmi munka keretében, s végig nézni azt ami ott történik. S ne adass semmi ellen oltást azokat is el kell törőlni amit gyermekkorban kapunk hátha újból kitőr egy gyermekbénulásos járvány, vagy egy jó kis tífusz. Ezek sem veszélytelen oltások ám azért mert hagyományos módszerrel lettek kifejlesztve. A difftéria ellene pár hónap alatt lett kifejlesztve oltóanyag h ne vigye el a gyermekeket 2 éves koruk előtt. Ja és ha vkibe beleáll a rozsdás szög tetanusz ellen se adassa be azt hallottam az 5G rendszerrel össze van kapcsolva s agysorvadást okoz🤣🤣🤣
47/49 anonim válasza:
46,kínodban röhögsz már csak,kisbohóc.Mivel egy deka bizonyítékod sincs,így az érvelésed kimerül "orvostudomány tagadók" (lol?) szó dobálásában.A kamuvided egy számítógépes modell,de megértem,hogy te ezt képtelen vagy megérteni az 1 biteddel.
48/49 anonim válasza:
47: 46 ugyanaz az a megátalkodott nővér, aki máshol is szégyen nélkül írt arról hogy mennyi embert gyilkolt meg a covid protokoll használatával. És még el is várja az elismerést. A pokolban speciális hely vár rájuk.
49/49 anonim válasza:
48,ő sem ússza meg,a forradalom felfalja gyermekeit.Azon szoktam röhögni,amikor a sok vaxx push-er döglődő post-okat tölt fel magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!