Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem haltam még meg?

Miért nem haltam még meg?

Figyelt kérdés

Orbán viktor két éve a covid alatt azt mondta, hogy "mindenkinek be kell oltatnia magát, mert vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak".

Nekem ezek szerint már meg kellett volna halnom, viszont még mindíg élek és tök egészséges vagyok. Miért nem haltam még meg?

2023. jún. 18. 15:57
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
24%
Ha küldesz egy nyilatkozatot tőle a járvány kapcsán, akkor nagyon szívesen megcáfolom
2023. jún. 20. 21:35
 32/49 anonim ***** válasza:
80%
Miért én küldjek?Te minden kijelentéséd ismered.
2023. jún. 20. 22:13
 33/49 anonim ***** válasza:
32%

Ember, ezer éve nem hallottam Gődényről.

De tessék, itt van például az általa fémjelzett "orvosok a tisztánlátásért" egyik közleményének cáfolata, pontról pontra: [link]

2023. jún. 20. 22:35
 34/49 anonim ***** válasza:
80%
Egy blogot küldesz,buksi?
2023. jún. 20. 23:46
 35/49 anonim ***** válasza:
88%

Komoly bloggerek ezek. XD. Belenéztem, sajnos, ilyenek vannak, hogy a dokik nem értik az eü. dolgokat.

Az a baj, hogy 2020 nem volt ennyire vicces, akikeket tényleg elvittek a rendőrök, azért amit a facebookon írtak. Emlékszem egy győri kutyatenyésztőre is, már évek óta rendelt olcsóbb Ivermectint Indiából a 20 kutyájának és 2020-ban bevitték a rendőrök érte. Az egyik "tisztánlatós" dokival is milyen kálváriát csináltak az munkahelyén, a gyöngyösi kórházban. Megalázták, ahogy tudták.

De a szerencsére ezen az időszakon túl vagyunk. A többin is túl leszünk ugyanígy. A holtottakkal nem kell tervezni.

Meg a kórházban mit műveltek szerencsétlen bepánikoltatott köhögősökkel, az sose lesz megbocsátva. Utána meg gyártották a táncikás videókat.

2023. jún. 20. 23:59
 36/49 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a legjobb barátom halt meg Covidban, - nem volt beoltva. 58 éves volt. Azelött sose volt beteg.
2023. jún. 21. 01:50
 37/49 anonim ***** válasza:
76%

34, 35: Szép, amikor az ellenérvek elfogynak, és csak a vagdalkozás marad a részetekről :) esetleg meg is próbáljátok cáfolni, amit ők írnak?

Az nem ellenérv, hogy "blogot küldesz, buksi"

Ez nem akármilyen blog, ez a Szkeptikus Társaság blogja. De lefogadom, gőzöd sincs mi az.

2023. jún. 21. 07:41
 38/49 anonim ***** válasza:
62%

36,"covid"-ban és nem "covid"-tól.Nem mindegy.A papír bármit elbír,be is bizonyosodott.Minden halál is "covid" miatt volt.Innentől kezdve teljesen hiteltelenek ezek a félelemkeltő,manipulatív kommentek arról,hogy valaki "covid"-ban halt meg.

"Azelött sose volt beteg."

Már itt hazudsz,gyerek.

2023. jún. 21. 09:57
 39/49 anonim ***** válasza:
4%
Blog. Ez nem vagdalkozás, hanem az igazság. Vagy már a blog is covid-vallás releváns része lett? Végülis miért ne. Pont ez ne lenne $¢i€n¢€ nektek. Majd gyere vissza 10 év múlva és akkor majd meglátjuk mi lesz a véleményed.
2023. jún. 21. 12:15
 40/49 anonim ***** válasza:
25%

"Blog. Ez nem vagdalkozás, hanem az igazság"

[link]

Az, hogy ez csak egy blog, az nem ellenérv. A TARTALMAT cáfold meg. Ők érveltek, tudod, ott vannak a forrásaik, linkekkel, amelyek tudományos források többek között. Pl. arról, hogyan is működik egy PCR-teszt, amiről a "tisztánlátó orvosoknak" a közleményük alapján fingjuk sincs.

2023. jún. 21. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!