Miért nem haltam még meg?
Orbán viktor két éve a covid alatt azt mondta, hogy "mindenkinek be kell oltatnia magát, mert vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak".
Nekem ezek szerint már meg kellett volna halnom, viszont még mindíg élek és tök egészséges vagyok. Miért nem haltam még meg?
Egy kormánynak, egészséges ügyi vezetésnek és az összes felbérelt celeb pribéknek azért nem kellene megúszni ilyen rémhírterjesztést. A kényszerítésről, népirtásról nem is beszélve.
A 2-3 éve gestapojuk simán elvitte rémhírterjesztés okán azokat, akik (mint kiderült) az ifazat írták. Még a "híradójukban" is rendszersen szerepelt ez.
Most már tényleg oltott betegekkel száguldozik a mentő valahányszor a 28-30 fokot eléri a hőmérséklet, nem üresen megy köröket,mint akkor.
Elhiszem, hogy rossz lett a memóriája azoknak, akikben benne van már ez a sz'r, és strucc módjára nem akarnak erről látni / hallani sehol semmit; kivenni már nem lehet. Én se lennék nyugodt, de nem az a megoldás, hogy azokba köt bele, akik nem voltak olyan id'óták, mint ő. Szánalmas, amit csinálnak, én nem megyek olyan témába írogatni, ami nem érdekel, vagy amiről nem akarok tudni. Normális ember így tesz.
"A 2-3 éve gestapojuk simán elvitte rémhírterjesztés okán azokat, akik (mint kiderült) az ifazat írták"
Pl?
"Most már tényleg oltott betegekkel száguldozik a mentő valahányszor a 28-30 fokot eléri a hőmérséklet, nem üresen megy köröket,mint akkor"
Forrás?
Google. Épp ez a baj, igényed sincs utánanézni. Ennyi idő alatt, hogy ide másolod más szövegét; rá is kereshettél volna.
Ezért vettétek fel az oltást is, lusták voltatok kérdezni. Még a googletól is.
Bátyám orvos, minden tudományos forrást megkaptam az oltásról, így teljesen tisztában voltam a kockázatokkal is. Nincs nagyobb kockázata, mint egy mezei algopirin bevételének. Beoltattam magam 3-szor is, semmi bajom nincs amúgy.
Ez pedig neked szól: [link]
Nem az én dolgom, hogy bizonyítsak ilyen légből kapott baromságokat, hanem a tied, te állítottad :D
16: ügyesen másolod még mindig, esztelenül ugyanazt, de sajnos még mindig nem érted, hogy nem érvel itt neked senki, tajékoztattalak.
Annyit se értesz, hogy mi a személyes tapasztalatod és az általános közti különbség. Azt se érted, mit csinálsz. Nem vagy partner, ennyi. Időpocsékolás helyett vegyél erőt magadon es keresd meg a tényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!