Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nyers csirkét ettem? Beteg...

Nyers csirkét ettem? Beteg leszek tőle?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel vacsoráztam egy étteremben, kicsit furcsa volt hogy nem lehet oly könnyen vágni a csirkét de nem éreztem furcsa ízt, mire észrevettem hogy a közepe nagyon nyers, már 4 jó nagy falatot megettem. Mennyi esély van hogy beteg leszek tőle?

2023. jún. 15. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Semmi bajod sem lesz! Ha nyers lett volna, meg sem tudtad volna enni, de ettöl függetlenül is, senkinek nem lesz baja pár falat nem teljesen átsült hústól.
2023. jún. 15. 07:36
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Miböl gondolod, hogy nyers volt? Étteremben semmi esélye, hogy nem megfelelöen van hökezelve.
2023. jún. 15. 07:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Benne van meg a pakliban. De ha lett volna bajod tole akkor mar elo jott vona egy jo hanyos hasmenos tunettel. Szerintem sokkal valoszinubb, hogy megusztad. Szerintem ne aggodj miatta nagyon.
2023. jún. 15. 07:40
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
4 falattól pánikolni! Borzasztó!
2023. jún. 15. 07:41
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Szalmonellás lehet a csirkehús, hőkezelve ez nem volna gond, nyersen viszont gigantikus hasmenésed lenne tőle.
2023. jún. 15. 07:41
 6/9 anonim ***** válasza:
11%
A legtöbb esetben a csirke félig nyers, különben száraz lenne. A nyers mivolta adja a hús szaftosságát.
2023. jún. 15. 08:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Rozsaszín volt és rágós, töltött csirke volt dundában mint egy cordon, nyers volt mert még a szakács is elnézést kért, nem is engedtek fizetni, pedig nem cirkuszoltam csak mutattam a pincérnek hogy szinte teljesen nyers.
2023. jún. 15. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
6-os, ekkora bromságot is régen olvastam :D
2023. jún. 15. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem valószínű, ha eddig nem jött ki.
2023. jún. 15. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!