Nyers csirkét ettem? Beteg leszek tőle?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel vacsoráztam egy étteremben, kicsit furcsa volt hogy nem lehet oly könnyen vágni a csirkét de nem éreztem furcsa ízt, mire észrevettem hogy a közepe nagyon nyers, már 4 jó nagy falatot megettem. Mennyi esély van hogy beteg leszek tőle?2023. jún. 15. 07:33
1/9 anonim válasza:
Semmi bajod sem lesz! Ha nyers lett volna, meg sem tudtad volna enni, de ettöl függetlenül is, senkinek nem lesz baja pár falat nem teljesen átsült hústól.
2/9 anonim válasza:
Miböl gondolod, hogy nyers volt? Étteremben semmi esélye, hogy nem megfelelöen van hökezelve.
3/9 anonim válasza:
Benne van meg a pakliban. De ha lett volna bajod tole akkor mar elo jott vona egy jo hanyos hasmenos tunettel. Szerintem sokkal valoszinubb, hogy megusztad. Szerintem ne aggodj miatta nagyon.
4/9 anonim válasza:
4 falattól pánikolni! Borzasztó!
5/9 anonim válasza:
Szalmonellás lehet a csirkehús, hőkezelve ez nem volna gond, nyersen viszont gigantikus hasmenésed lenne tőle.
6/9 anonim válasza:
A legtöbb esetben a csirke félig nyers, különben száraz lenne. A nyers mivolta adja a hús szaftosságát.
7/9 A kérdező kommentje:
Rozsaszín volt és rágós, töltött csirke volt dundában mint egy cordon, nyers volt mert még a szakács is elnézést kért, nem is engedtek fizetni, pedig nem cirkuszoltam csak mutattam a pincérnek hogy szinte teljesen nyers.
2023. jún. 15. 10:57
8/9 anonim válasza:
6-os, ekkora bromságot is régen olvastam :D
9/9 anonim válasza:
Nem valószínű, ha eddig nem jött ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!