Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 5 napja náthás vagyok, ma...

5 napja náthás vagyok, ma elment a szaglásom? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Szerda reggel kezdett fájni a torkom, majd másnap ömleni az orrom. Hőm 37.2 volt max. Vasárnapra jobban lettem, csak nagyon kiszáradt és bedugult az orrom, olyan szinten volt a takony mint a beton. Ma hétfőn is még száraz és bedugult, néha folyik sűrű átlátszóan. Kicsit köhögök. Napi 5-6 volt ma. Más tünetem nincs, azt hittem holnapra meggyógyulok. Viszont most este zuhanyoztam és kivettem egy új tusfürdőt, de nem tudtam dönteni ezért szaglászni kezdtem őket, de mindet szagtalannak éreztem! Aztán kibontottam a domestost, ajaxot, szemes kávét, egyiknek sincs semmi szaga! Parfümnek se, nulla!

Most akkor covidos lehetek és a sokadik napon ment el szaglásom? Ha igen ez elmúlik vagy menjek orvoshoz inkább? Ha nem az, akkor ez lehet az orrom kiszáradása, dugulása miatt? Ízeket rendesen érzem, levegőt kapok, vérnyomásom, pulzusom jó, fejem vagy a gyomrom nem fáj.

2023. máj. 29. 22:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, akkor ez nem valószínű hogy covid volt, az nem jár náthával, nekem sem járt.

Ez előtt voltál már covidos korábban? Leírom aztán, hogy miért kérdem..

2023. jún. 1. 21:28
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla hogy covidos lettem volna. Mindig csak nátha volt. Teszt mindig negatív volt ilyenkor. Lázas évek óta nem voltam, kimerültség se volt soha.
2023. jún. 2. 09:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Nekem covid óta sem állt vissza korábbi állapotúra a szaglásom, azóta pedig életem legdurvább náthás fertőzésén is átestem, és ha covid alatt közvetlen közelről éreztem is valamit az erős illatú dolgokból, nátha alatt már semmit sem. Gondolom ha korábban nem vagyok covidos, nem ment volna el telejsen a szaglásom legutóbb.
2023. jún. 3. 12:07
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszi! Érdekes összefüggés, van benne logika. Jobbulást neked.

Azóta már teljesen visszaállt a szaglásom, ma úgy érzem jobban vagyok. Hétfőn jelentkezem.

2023. jún. 3. 21:07
 25/26 Flagstaff ***** válasza:
(De, járhat náthatünetekkel a covid. Sokféle tünettel járhat, a legújabb variánstól pl. bevörösödhet a szem, más variáns ezt nem csinálta.)
2023. jún. 4. 19:47
 26/26 anonim ***** válasza:
Mióta az eszemet tudom, soha nem éreztem szagokat sem ízeket, mikor náthás voltam, napokig, volt mikor hetekig. Nem kell ahhoz covid.
2023. jún. 11. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!