Elveszítettem a szaglásom, pedig a tesztek negatívak voltak. Mégiscsak covid lehetett?
A cégünknél többen is covidosak voltak nemrég, mindenkit hazaküldtek HO-ba egy időre. Nekem "csak" az orrom folyt, nem voltam lazas, nem fájt a torkom, nem köhögtem. Csinaltam egy tesztet, negatív lett. Egy hét múlva észrevettem, hogy teljesen elment a szaglásom. Akkor is teszteltem, az is negatív volt...
Érzem, hogy az arcüregem még nem tisztult ki teljesen a nátha után, de már egy hete nincs eldugulva az orrom. Lehet, hogy valami, valahol úgy lerakódott, hogy amiatt nem érzek SEMMIT?
Voltam már nathás, de ilyet még nem tapasztaltam...
(igen, jól csináltam meg a teszteket)
Nehéz megmondani, mert a teszt is tévedhet, illetve az influenza is okozhat szaglásvesztést.
Én is azt mondom, hogy próbálj újra tesztelni. Ha megint negatív akkor jó eséllyel nem vagy koronavírusos.
Szerintem most már tök felesleges tesztelni, lassan 2 hete, hogy a szaglasvesztés jelentkezett. Ha koronas is voltam, mostanra biztosan nem mutatja ki a teszt.
A sógornőm covid miatt tavaly októberben veszítette el a szaglását, most kezdett neki minimalisan visszatérni.
Addig kell tesztelni, míg pozitív nem lesz!
Ha semmiképp sem sikerül pozitív tesztet produkálni, akkor be kell panaszolni a kovidügyi minisztérium helyi kirendeltségén a teszt gyártóját, hogy a teszt alkalmatlan a feladatára. Majd ők kivizsgálják, aztán megnézheti magát az a gyártó!
Te pedig ne hagyd magad, ragaszkodj a kovidodhoz, ami jár neked!
A hagymát és a mentolt sem érzed?
Szaunában egy kis forró levegőt adj neki, hátha jobb lesz. Ha másért nem is, pihentél kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!