Elveszítettem a szaglásom, pedig a tesztek negatívak voltak. Mégiscsak covid lehetett?
A cégünknél többen is covidosak voltak nemrég, mindenkit hazaküldtek HO-ba egy időre. Nekem "csak" az orrom folyt, nem voltam lazas, nem fájt a torkom, nem köhögtem. Csinaltam egy tesztet, negatív lett. Egy hét múlva észrevettem, hogy teljesen elment a szaglásom. Akkor is teszteltem, az is negatív volt...
Érzem, hogy az arcüregem még nem tisztult ki teljesen a nátha után, de már egy hete nincs eldugulva az orrom. Lehet, hogy valami, valahol úgy lerakódott, hogy amiatt nem érzek SEMMIT?
Voltam már nathás, de ilyet még nem tapasztaltam...
(igen, jól csináltam meg a teszteket)
Végül új tesztetet nem készítettem, de nem sokkal utánam édesanyám is covidos lett. Neki pozitív volt a teszt, szintén szag és ízérzékelés vesztéssel.
Neki azóta visszajött, én viszont semmit nem érzek továbbra sem, lassan 3 hónapja 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!