Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A koronavírus már egyáltalán...

A koronavírus már egyáltalán nem érdekel senkit? Azokat se akik a leginkább veszélyben voltak tőle a járvány alatt?

Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 17:19
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
61%

A járványhívők közül kerülnek ki, életkortól függetlenül, akik még mindig pofarongyban járnak az utcán, és a tekintetükkel meg tudnák ölni azokat akiken nincs.

2023. jún. 11. 07:55
 42/46 anonim válasza:
45%
Végig egy nagy szemfényvesztés volt. Egy kreált probléma, amin jól meggazdagodott Bill Gates és barátai. Mindenki bedőlt, őszinte tisztelet a kivételnek. Beoltottak engem is, aztán ugyanúgy el is kaptam és ugyanúgy nagyon rossz volt. Akkor miért is oltottak be? Nem arról volt szó hogy az oltás "megelőzi a megbetegedést és a terjesztést"?
2023. jún. 26. 16:30
 43/46 anonim ***** válasza:
45%
42-es válaszíró részére! Én nem olttattam be magam! És nem kaptam el! És tudod miért nem kapatam el? Csupán azért mert nem olttattam be magam! És nem is fogom már be oltatni magmam.
2023. jún. 26. 16:58
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt most már egy kamunak gondolom, vagyis az alkalmatlan PCR tesztekkel átminősített influenza volt és kész. Mi meg bedőltünk. Én is.

[link]

2023. jún. 27. 06:51
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

2020 legnagyobb marketingfogása volt, hogy az influenzát átkeresztelték covidra. Hogy ez működjön, nem kellett más, mint a médiában folyamatosan reklámozni ezt az "új" betegséget. Az oltásnak se az volt a célja, hogy bárkit, bármitől megvédjen.

Csak itt hagyom az alábbit, hogy te, és mindenki más láthassa, hogy "az oltások működnek".

[link]

2023. jún. 27. 08:08
 46/46 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy "a magyar kormány fújta fel és tett rá jó vagy lapáttal" miközben világméretű lezárások voltak....

Az is érdekes 5-ös, hogy téged mindennap megállítottak rendőrök. Én is Angliában élek és folyamatosan kint voltam és dolgoztam és egyszer nem csesztetett senki....

júl. 20. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!