Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A koronavírus már egyáltalán...

A koronavírus már egyáltalán nem érdekel senkit? Azokat se akik a leginkább veszélyben voltak tőle a járvány alatt?

Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 17:19
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

2019-ben, ahogy az #5-ös írta, még nem tombolt a covidhiszti. Az év végén kezdtek szivárogni az első hírek a covidról. Például az is, hogy a kiürített vuhani utcán a Lop Csen egyedül sétál egy tévéstábbal a háta mögött, és megtámadja a vírus. Ott helyben összeeseik, és meghal. Egyetlen vírus se így öl, és mint kiderült később, ez se. Annyira nem, hogy fél óránként reklámozni kellett tévében, rádióban, hogy milyen veszélyes vírussal van dolgunk.

2023. máj. 24. 08:31
 12/46 anonim ***** válasza:
75%
Emlékszem a kínai propagandavideókra én is, ahol egyik ember esik össze a másik után. Teljesen bevettem megmondom őszintén.
2023. máj. 24. 08:37
 13/46 kriszpo ***** válasza:
56%

11: "Azért azt jó ha tudod, hogy 2019-ben többen haltak meg influenzában mint covid vírusban" Erre reagáltam. Lehet kicsit félreértettem. Gondolom arra gondolt, hogy a covid csak '19 végén jelent meg. Azt senki nem állította, hogy a covid úgy öl, ahogy a kínai propaganda tv-ben láttátok. Én nem láttam, de ha láttam volna, akkor sem hittem volna el.

Mindemellett viszont az egész világnak új volt ez a vírus (nem tudtak róla semmit, ezért kellett külön vakcinát fejleszteni), és minden ország próbált ellene fellépni úgy ahogy csak tudott. Az, hogy ezt az egász pandémiás vészhelyzetet a politika és az üzleti élet a saját hasznára fordította, nem újdonság. Mindenki azt hitt, amit akart.

A covidhiszti pedig pont ezért nem jó kifejezés, mert ha te egészséges vagy, de az immunrendszered valamiért mégsem küzd meg a vírussal, akkor most nem ide írsz, hanem 2m, mélyen hanyatt fekszel egy fadobozban. Volt, akiknek nem volt "szerencséje", pedig életükben már többször átestek az influenzán.

2023. máj. 25. 14:40
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom, nézd végig az alábbi linken látható videót!

[link]

2023. máj. 25. 16:27
 15/46 kriszpo ***** válasza:
41%

14: Nem óhajtok belemenni ebbe a vitába. Nem néztenm meg a videót, mert: [link]

Tudod én "ebben éltem", amikor covid volt. Mentőként rengeteg embert szállítottam kórházba. Láttam, hogy kinél milyen tüneteket produkált. A lakusok véleményére pedig - mivel ők nem látnak bele és könnyen befolyásolhatók a médián keresztül - nem nagyon szoktam adni érthető módon, ha nem haragszol. Tudnék vicces történeteket is mesélni, amiket a betegek hozzátartozóitól hallottam. Tudod, ez olyan, mint amikor a hajó utasa magyarázza a kapitánynak hogy hullámzik a tenger.

2023. máj. 26. 07:52
 16/46 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem nézted meg, mert egy orvos mondja el a meglátását a covidról. De mindegy is.

2023. máj. 27. 01:19
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyjából végignéztem, 14-es. A labóratóriumi szivárgás is átverés, erről itt egy videó:

[link]

2023. máj. 27. 01:25
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg őt. Az EU parlamentben bizonyítja dokumentumokkal, hogy az egész pLandémia a gyógyszergyárak és a hadiipar mint a DARPA terve volt. Nekünk az lett volna a feladatunk, hogy kérdés nélkül engdelmeskedjünk a vakcinázásnak most és ezentúl évente rendszeresen. Szerencsére nem mind vagyunk félős és szervilis emberek így nem sikerült normálisan a menetrend.

[link]

2023. máj. 28. 15:39
 19/46 kriszpo ***** válasza:
0%

Ez most itt valami ConTheo-s csoport vagy mi?

Emberek! Gondolkozzatok! Könyörgöm.

Hisztek egy politikusnak??? Akik csak a saját érdekeiket tartják szem előtt (Mo-on kívül is).

Hisztek az összeeskülés-elméletet gyártóknak? Sarlatánoknak, kuruzslóknak?

Inkább hisztek nekik mint a szakembereknek, tudósoknak?

Úgy vagytok "szakértők" a témában, hogy közötök nincs az egészségügyhöz, pandémiához, epidemiológiához?

Jó reggelt kívánok! Nem csak Mo-on volt covid, hanem világszerte. Mindenki úgy védekezett, ahogy tudott. Legyőztük a covidot.(Bár eltűnni nem fog, de az "átlagemberne"k már nem árt) Nem kell már vakcina. Ez a dolgok rendes menete.

Legalább kérdeznétek meg egy hozzáértőt....

2023. máj. 29. 17:51
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
#19 (kriszpo): Vicces vagy :) Melyik szakembereknek, tudósoknak kellene hinnünk? Mondj pár nevet, légy szíves.
2023. máj. 30. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!