Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A koronavírus már egyáltalán...

A koronavírus már egyáltalán nem érdekel senkit? Azokat se akik a leginkább veszélyben voltak tőle a járvány alatt?

Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 17:19
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, a 138 ezer tag ebben a csoportban, mind kamuzik.

[link]

2023. jún. 5. 09:38
 32/46 kriszpo ***** válasza:
0%

38: Azt nem tudom, hogy kamuznak-e, nem ismerem őket, de abban biztos vagyok, hogy:

- nem értenek az egészségügyhöz, élettanhoz, anatómiához, kórtanhoz, epidemiológiához, gyógyszertanhoz

- laikusként naivak, könnyen befolyásolhatók

Csak hogy értsd: A betegségeknek tünetei vannak, a gyógyszereknek mellékhatásuk.

A gyógyszerek befolyásolják a szervezet működését, hatnak a betegségekre. A gyógyszer hat a szervezetre és a szervezet hat a gyógyszerre. Farmakokinetika és farmakodinámia, ismerős?

Ha valakinek gyenge az immunrendszere és/vagy krónikus betegsége van, azt súlyosbíthatja a covid és a vakcina is. CSAK az oltásba NEM halhat bele senki!Engem 3x oltottak és semmi bajom nem volt és most sincs. Velem együtt több milliárd embernek. Ez nekem elegendő bizonyíték, de ti nyugodtan rettegjetek tovább!

2023. jún. 6. 11:25
 33/46 kriszpo ***** válasza:
49%
Az előző a 31esnek szólt. A
2023. jún. 6. 11:26
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
#32: Anafilaxiás sokk mond neked valamit? És az oltások által előidézett szívizomgyulladásba, vérrögökbe nem lehet belehalni szerinted?
2023. jún. 6. 12:14
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
A beoltottak halálának leggyakoribb oka: villámgyorsan a végkifejletig jutó rák („turbó rák”), szívinfarktus, szívizom- vagy szívburok-gyulladás okozta hirtelen szívleállás, valamint agyi trombózis és tüdőembólia. Pontosan ezek okozzák a brutális túlhalálozást minden jól átoltott országban, miért nem foglalkozik ezzel senki? Miért nem szirénázik a média?
2023. jún. 6. 15:18
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

30, akkor mivel magyarázod, hogy 2021 óta egymilliárd fővel csökkent a világ népessége?

[link]

2023. jún. 7. 01:04
 37/46 kriszpo ***** válasza:
17%

34 és 35: Persze hogy mond. Heveny túlérzékenységi reakció. Tachcardia, Hypotensio, sápadt, verejtékes bőr, gégeödéma, életet veszélyeztető állapot. Suparastint és solumedrolt adunk rá. Mentőgépkocsin Tonogen im. Abba akkor hal bele valaki, ha nem kapja meg a gyógyszereket.Ha valaki anaphylaxiaba megy át az oltás miatt, az ott helyben történik. Ott helyben le is oltják.Ez nem olyan, hogy haza mész, aztán este 6-kor meghalsz anaphylaxias sokkban. A myocarditisnek is vannak előjelei. Az sem olyan nagyon hirtelen alakul ki. Hogy ne csak az én "hülyeségem" olvassátok. Idézet:"A koronavírus védőoltások kapcsán a közelmúltban több esetben is felmerült a vakcina beadását követően kialakuló vérrög képződés, mely mélyvénás trombózist, illetve tüdőembóliát okozott a páciensek nagyon kis hányadánál. A vérrögök kialakulását azonban maga a koronavírus fertőzés is előidézheti szövődményként, jóval nagyobb arányban és súlyossággal." Idézet vége. Ehhez tenném hozzá, hogy sem a trombózis, sem a tüdőembólia nem hirtelen kialakuló kórkép. HA megjelennek a kezdő tünetek, mentőt hívsz, megyünk, megmentünk, kórházaba szállítunk.

Még mindig nem látom, hogy értenétek is ahhoz amit írtok, inkább csak a netről szeditek le az infot és azt osztogatjátok. Ez hiba.

36:

[link]

[link]

Jó böngészést!

2023. jún. 7. 10:10
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

37, tényleg hivatalos adatokat kellene böngésznem, és azoknak hinnem?

Hivatalosan a COVID egy létező vírus, és az ellene kifejlesztett vakcina hatékony és biztonságos. Hivatalosan a Titanic jéghegynek ütközött, majd ennek következtében elsüllyedt, Kennedy-t Lee Harvey Oswald, a magányos merénylő ölte meg. Hivatalosan a magyar nyelv finnugor eredetű, 2001. szeptember 11-én pedig arab terroristák repülőgéppel nekimentek a WTC-tornyoknak, amitől azok összedőltek. Ha ezeket mind elhiszed, akkor sajnos menthetetlen vagy.

Persze állíthatod, hogy ezek összeesküvés-elméletek, én pedig konteós vagyok, de nem árt tudnod, hogy azt a kifejezést, hogy „összeesküvés-elmélet” (konspirációs teória, konteó), azért találták ki (a CIA találta ki a '60-as években), hogy elüssék, negligálják, komolytalanná, súlytalanná tegyék azoknak a törekvéseit, akik az igazságot keresik, az úgymond világban zajló események mozgatórugóit, erőit kutassák, ráleljenek a célokra, miértekre. Az igazságkeresők lejáratása legalább olyan fontos manapság, mint az igazságtalanság elterjesztése, követendő paradigmává emelése.

2023. jún. 9. 00:57
 39/46 kriszpo ***** válasza:
9%

38: :))

Ok. Te intelligens embernek "tűnsz".

Gondlom azzal is tisztában vagy, hogy a télapó nem létezik. Vagy mégis? Kérdezd a finneket!

További jó "konteózást"!

Kár, hogy nem látom az arcotok, amikor rájöttök, hogy tévhitben éltek.

Részemről lezártam a témát.

UI: A covid már senkit sem érdekel!

2023. jún. 10. 08:42
 40/46 anonim ***** válasza:
84%

39. és a többi járványhívő.

Ugye nem azt akarjátok nekünk beadni, hogy ha a mostani dolgok tudatában visszamehetnétek 2020-ba akkor rettegnétek, képesek lennétek beadatni magatoknak az mRns mérgeket?? Szerintem az van, hogy tudjátok, végig igazunk volt, nagyot tévedtetek, bánjátok az oltásokat látva a sok hirtelen dolgot történni fiatalokkal, de a hatalmas egótok nem enged beismerni MÉG MAGATOKNAK SEM! Igazam van? Igazam van.

2023. jún. 10. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!