Biotech és Gymbeam vitaminok jó minőségűek?
Figyelt kérdés
Amiket kinéztem, töredékébe kerülnek más vitaminokhoz képest, vagy ha egyforma az áruk, több vitamin van bennük.2023. ápr. 12. 13:44
1/1 anonim válasza:
Én a GymBeam-től a magnézium-kelát (biszglicinát) vitamint szedtem, azért mert ez jobban felszívódik, és persze azért mert akkor kiárusítás alatt volt. XD
Viszont hiába 90 szemes, napi 3 kapszulát kell bevenni, az-az 1 havi adag, így már nem is olyan olcsó.
De egy jó tanács ha már vitamint akarsz szedni: bizonyított, hogy a szerves vitaminok és ásványi anyagok felszívódása jobb, mint a szervetleneké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!