Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 3. napja vizes hasmenés és...

3. napja vizes hasmenés és egyre rosszabb?

Figyelt kérdés
Csütörtökön kezdődött a hasmenésem, szinte biztos, hogy valami vírus, a lakótársamnak is ez volt, de ő túl volt rajta 2 nap alatt, én 3. napja szenvedek és már görcsöl a hasam, víz jön ki és iszonyatosan morog, konkrétan 2 órája ülök a vécén és nem tudok felállni :( próbálkoztam mindennel, ma főtt krumplit ettem, de mintha attól lett volna rosszabb. Ötletek?

2023. ápr. 8. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindeképpen pótold a vizet. Igyál kólát az potolja a cukrot.

Vettes normalfort

2023. ápr. 8. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Enterolt szedj
2023. ápr. 8. 22:57
 3/4 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Mi lett veled? Meggyogyultál?

2023. szept. 28. 15:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg, persze, virus volt. Arra vigyazzatok, hogy ne egyetek fott kurmplit tul melegen, mert nalam az inditotta be brutalisan a dolgot. Amikor kihulve ettem, akkor jot tett.
2023. szept. 30. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!