3. napja vizes hasmenés és egyre rosszabb?
Figyelt kérdés
Csütörtökön kezdődött a hasmenésem, szinte biztos, hogy valami vírus, a lakótársamnak is ez volt, de ő túl volt rajta 2 nap alatt, én 3. napja szenvedek és már görcsöl a hasam, víz jön ki és iszonyatosan morog, konkrétan 2 órája ülök a vécén és nem tudok felállni :( próbálkoztam mindennel, ma főtt krumplit ettem, de mintha attól lett volna rosszabb. Ötletek?2023. ápr. 8. 15:36
1/4 anonim válasza:
Mindeképpen pótold a vizet. Igyál kólát az potolja a cukrot.
Vettes normalfort
3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mi lett veled? Meggyogyultál?
4/4 A kérdező kommentje:
Meg, persze, virus volt. Arra vigyazzatok, hogy ne egyetek fott kurmplit tul melegen, mert nalam az inditotta be brutalisan a dolgot. Amikor kihulve ettem, akkor jot tett.
2023. szept. 30. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!