Amióta gluténérzékeny lettem, azóta az az olajos ételek meghajtanak. Nagyon oda kell figyelnem a napi zsírbevitelemre. Sajtok puffasztanak, meghajtanak. Minél jobban átlépem a napi "zsírlimitem"annál rosszabb. Ez normális?
Minden is normális.
Én pattanásos leszek ahogy fogyasztom az alábbiakat: tojás, glutén, tejtermékek, fokhagyma, mustár, paradicsom, füstölt húsok, csicseriborsó, fokhagyma, szója, csili, mustár..
és ez normális?:D A beleid neked se a legjobbak közé tartozik.
Nem voltam orvosnál ezzel.
De egyértelműen kialakult, ehhez nem kell orvos. Ha nem eszem glutént, akkor minden rendben.
Diéta életfogytig. Világos.
Tartom is.
Csak a zsír bevitel részére lettem volna kíváncsi valaki szakavatottól.
#3: akkor most öndiagnosztizálhatod a zsírallergiádat is.
mostantól zsírt se egyél.
A fényevés garantáltan megoldja a problémáidat 2-3 hét alatt.
Ha a vizet is kilövöd, mert az meg meghajt akkor pár nap alatt elmúlnak a problémáid.
nyugodj már meg ötös.:D Te pörgesd túl az agyad. Nem kell hivatalos diagnozis ahhoz, hogy valaki kitapasztalja, hogy x kajától most jól van e vagy sem.
Vannak olyanok akiknek valóban okosan kell bánnia a zsír bevitellel és a forrás se mindegy.
Mondjuk a sajtból kiindulva lehet az inkább tejfehérje vagy laktáz enzim hiány is.
#6: az okot kell megszűntetni.
Az egyes táplálékok kizárása maximum átmeneti enyhülést hoz a tünetekben, később csak rosszabb lesz
Egy nagyon stresszes időszakom kihozta..
A stressz "csodákra" képes.
Valakinek cukorbetegség alakul ki miatta. Kinek mi a hajlama/gyengélye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!