Gerrrgo kérdése:
Amióta gluténérzékeny lettem, azóta az az olajos ételek meghajtanak. Nagyon oda kell figyelnem a napi zsírbevitelemre. Sajtok puffasztanak, meghajtanak. Minél jobban átlépem a napi "zsírlimitem"annál rosszabb. Ez normális?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 20:20
12/15 anonim válasza:
#8: "gluténintolarenciánál az ok a glutén. Semmi más."
Igen. Pollenallergiánál meg a pollen. Ja nem :)
13/15 anonim válasza:
fogszuvasodásnál meg a szu..ja nem..mindenki tud ilyet tárcsám de az ételallergia egy másik témakör. A laktozérzékenységet is csak úgy tudják kezelni, hogy laktázenzimet adnak. De mit adnak azoknál akik gluténérzékenyek vagy más ételintolleranciájuk van? Szívesen hallgatja mindenki a szakvéleményed. Igaz, hogy megoldást még nem láttam rá még cispr-es biohackerektől sem.
14/15 anonim válasza:
De NEM tudod, hogy gluténintoleráns vagy-e, te egybites!
Voltál kivizsgáláson? Nem, akkor? Lehet laktóz, kazein, tojás, egyéb keresztreakció, stb.
15/15 anonim válasza:
Glutenerzekenyseggel altalaban egyutt jar a laktoz (ill barmilyen tejtermek) erzekenyseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!