Melyik a rosszabb szerintetek és miért? A hasmenés vagy a székrekedés?
hasmenés teljes immunrendszer gyengülés és erőtlenség nekem tönkre vágta a immunrendszeremet
székrekedés meg ha nagyon extrém akkor lehet bélcsavarodás
Ha a hasmenés mellé nincs hányás (márpedig a kérdés szerint nincs), akkor a székrekedés sokkal rosszabb.
Borzasztó érzés, amikor van benned egy nagy kemény valami, aminek mindenféleképpen ki kell jönnie, de mégsem jön. És maga a tudat is rossz, hogy ha majd ki fog jönni, az nagyon nagy fájdalommal fog járni, valószínűleg aranyérrel együtt.
A hasmenés ehhez képest csak idegesítő. Engem például legutóbb csak az zavart, hogy be voltam zárva a négy fal közé, mert féltem a balesettől, mivel a városban nem tudsz 5 másodpercen belül wc-t keríteni. Meg esetleg az még vele a baj, hogy kisebesedhetsz alul, ami szintén eléggé fájdalmas, de összességében a hasmenés sehol nincs a székrekedéshez képest.
Bármelyik.
Helyzettől is függ.
A hasmenés borzasztó kínos helyzetbe tud hozni ,ha épp nincs wc a közelben.
Erről tudnék mesélni "vicces" történeteket.
De az sem lehet kellemes,ha nem jön ki aminek ki kellene.
Bakker hogy itt hány ember keveri székrekedést a szorulással...
Székrekedés az mikor valahol a belekben akad el a dolog, gyakran olyan csikaró fájdalommal jár mint amikor elkap a hasmenés, csak hiába huppansz a vécére, mert a "kijáratnál" nincs semmi a mi ki akarna jönni. [link]
Szorulás pedig az amit a legtöbb kommentelő leírt. A "kijáratnál" alakul ki egy vastag székletdugó ami nehezen jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!