Egyre durvább és rosszabb a hasmenésem. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Kb 2-3 napja hasmenésem van, de ma délután azt vettem észre hogy egyre többet megyek és vizesebb meg sokkal rosszabb és a szaga is egyre bűzösebb és természetellenesebb. Úgy folyik mint a pisi. Kicsit gyengének is érzem magam. Étvágyam van, hányás hányinger nincs és azt merem remélni hogy ez így is marad..... mi bajom lehet már? Reggel ettem feketecsokit de nem fogta meg semennyire, sőt sokkal roszabb lett azóta.
Mi bajom lehet és mit tudnék csinálni nagyon idegesít már. Lehet komoly bajom van?
26/n
Szilvi
2022. júl. 9. 17:47
A kérdező szavazást indított:
Ez lehet nagyon komoly baj
Nem komoly baj, max egy pici bajod van
Nincs semmi különösebb bajod, nemsokára el fog múlni
9 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
most voltam és érzem hogy megint menni kell..
2022. júl. 9. 17:49
2/8 A kérdező kommentje:
Egyre rosszabb ur isten😭
2022. júl. 9. 17:53
3/8 anonim válasza:
Háziorvosi ügyeletetet kellene hívni, mielőtt kiszáradsz és felborul a vízháztartásod. Valószínűleg valamilyen ételfertőzés áll a háttérben.
4/8 anonim válasza:
De miért nem vettél már be az első nap valami gyógyszert. Nálunk mindig van otthon smecta por és ha hasmenés van veszünk be. Miért szenvedsz 3 napja?
5/8 A kérdező kommentje:
szokott néha random híg székletem vagy hasmenésem lenni, egyszeri alkalommal és azt hittem hogy ez is csak valami hasonló lesz. szerintem veszek aktív szenet vagy valami szert ami leállítja ezt, addig is ügyelek a folyadékpótlásra.
2022. júl. 9. 18:03
6/8 anonim válasza:
Ha 3-4 nap után sem leszel jobban, menj el a háziorvoshoz, mert lehet bakteriális fertőzés és arra antibiotikum kell.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek most úgy tűnik h jobb remélem ez ennyibe is marad
2022. júl. 9. 23:31
8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mi lett veled? Meggyogyultál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!