Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Starbucksban romlott kókusztej...

Starbucksban romlott kókusztej lehetett?

Figyelt kérdés

Most ittam kávét és valami olyan furcsa volt. Negyedét ittam meg és amikor kinyitottam, belül olyan enyhén savanyú szaga volt. Amikor összekevertem akkor eltünt ez a szag de inkább kiöntöttem.

Ha romlott volt, mennyi idö amíg a tünetek kijönnek?

2023. febr. 21. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ûdvözöllek! Az émelygésen és a hasmenésen tùl hànyàst, görcsöket, làzat és màs gyomorrontàsos, ételmérgezéses tûneteket is okozhat, melyek pàr òràn belûl, de akàr napokon àt is fennàlhatnak.
2023. febr. 21. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
48%
Hozzà kell tennem ez a Te esetedre nem érvényes, mert allig ittàl bellöle! De egy tényleges ételmérgezésnél a fent leirt tûnetek jelentkezhetnek.
2023. febr. 21. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!