Nektek milyen márkájú növényi tejek váltak be a legjobban?
A szójatej nem jó a legtöbb,mert van d vitamin és calcium is benne, az meg lerakódik.
A Rizstej ízesített az jó, meg a Zabtej az a legjobb, de amiben nincs semmilyen + vitamin csak azt használom!
De van más megoldás is.
Nekem a ket kedvenc markam az alpro es a joya:)
A rizstejet es a mandulatejet ajanlom, szerintem azok a legjobbak. Foleh ha talalsz izesitett verziot, pl. vanilias rizstejet.
Ami a Sparban van, az 800Ft egy liter, nekem nagyon drága. A Pennyben levő olcsóbb, de az hígabb is, ráadásul cukrozott.
Engem azért tiltottak el a tejtől, mert sok benne a cukor meg a zsír. A rizstejben majdnem ugyanannyi szénhidrát van, úgyhogy az kiesett. Legkevesebb a mandulatejben van. A zabtejben is elég sok a szénhidrát sajnos, pedig az egész finom Maci kávéval. Mostanában a LIDL-ben veszem.
Nekem a zab, mandula, rizstejek nagyon vizesek, kevésbé hasonlít az igazi tejhez.
Leginkább a kesudió, mogyoró, kókusz (csak kókusz) és kendertej ami nagyon jó ízüek.
A szója tejek a legsűrűbbek, de rendszeres fogyasztásuk férfiaknak nem ajánlott, a szója magas ösztrogén tartalma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!