Milyen fertőzés, betegség lehet ez?
Figyelt kérdés
Ma reggelre lázasan éredtem, 38,2 fok. Lázcsillapítóval se megy lejjebb 37,5-nél. Hasmenésem is van, nincs étvágyam, remegnek a végtagjaim, levert vagyok.
Ez valami influenza lehet vagy valami komolyabb? A gyereknek hányós vírusa volt a héten, tegnap este is hányt, én alszom vele. Nekem hányásom nincsen. A feleségem 3 napja lázas volt, nem tudott beszélni sem. Nekem ilyen gondom nincsen. A torkom kapar egy kicsit, kis orrdugulás és 100 a pulzusom. Tömegben nem voltam, csak itthon. 1 hete vagyok túl egy lázmentes torokgyulladáson, orrfolyáson.
Ez influenza vagy valami komolyabb lehet? Esetleg covid?
2022. dec. 18. 15:08
1/1 anonim válasza:
Egy covid tesztet csináltatnék a helyetekben. Nem kellene így nagyon kimozdulni sem. Senki se örülne,ha lefertőznétek karácsony előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!