Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 12.02.-án elmentem orvoshoz...

12.02.-án elmentem orvoshoz torok fájás,gyengeség,brutális orrdugulás,takony hektoliter napi szinten élénk citromsárga színnel, fejfájás ..... kaptam antibiotikumot ..szedtem multhét csütörtökig elis mentem aznap kontrollra,jobban voltam ...!?

Figyelt kérdés
azonban az orrfolyás/dugulás megmaradt csak halvanyabb szinű lett... tegnap elott elkezdett fájni enyhen a nyakam,majd tegnap mégjobban oldalt "valami"mert akkor.még nemtudtam mi fáj...aztán ma reggel a jobb mandulám alján elbujva találtam kis tüszőket...elmentem ma orvoshoz és kaptam még antibiotikumot a mandulámra,viszont reggel óta a másikon is kijött egy tüsző,most már a bal fáj jobban.Mintha átment volna a fájdalom a másikra ... de közben a fülemrenis kiterjedt a fájdalom.Lehetséges hogy a fülem is begyullad? Változtatna a doktornő valamit a kezelésemen vajon ha fulgyulladast is kapnék ? Mennyiszer tudok beteg lenni egymás után hogy amtibiotikummal tudja kezelni? Illetve ha már nem szedhetek több antibiotikumot akkor mit fog írni nekem ? Vagy az korházba kerül?

2022. dec. 12. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Tablettáról inyekcióra váltana .Bár a tablettának is idő kell,amig kifejti hatását .
2022. dec. 12. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
És vajon változtatna ez valamit a kezelésemen vagy a felírt antibiotikumon?hogy fulgyulladast kapok remelem elmúlik mert akkor nem hívom ao orvost
2022. dec. 12. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kérne vérképet, javasolná, hogy szedj probiotikumokat, beutalna a fül-orr-gégészetre, javasolná, hogy hordj meleg sálat, szopogass torokfertőtlenítő cukorkát, ajánlana valami orrsprayt, stb. Szerintem Aspirin Complex+napi 2-3x50mg szerves cink, C és D vitaminok (pl. CeDeZin Forte) érezhetően segítenének.
2022. dec. 12. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegnap kaptad a másik antibiotikumot, idő kell míg hat.
2022. dec. 13. 07:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Sós langyos vizzel gargalizaltam és elmúlt a torokfájás egyből..... nehéz felfogni hogy a torokspray szopogato tabletta se segitett
2023. febr. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!