Amennyiben átestél a Covidon, be voltál oltva, hány oltásod volt, mennyi ideig tartott a betegség, miként élted meg?
Figyelt kérdés
Mivel nem lehet minden kérdésre szavazást indítani, így maradjon a hány oltásod volt.2022. nov. 6. 20:24
A kérdező szavazást indított:
Nem voltam beoltva, amikor elkaptam a Covidot
1 oltásom volt, amikor elkaptam a Covidot
2 oltásom volt, amikor elkaptam a Covidot
3 oltásom volt, amikor elkaptam a Covidot
4 oltásom volt, amikor elkaptam a Covidot
44 szavazat
1/29 anonim válasza:
Idén húsvét tájékán betegedtünk meg hárman egy háztartásban, sajnos én hoztam a munkahelyről, vissza is tudtuk követni a másik két munkatárssal, Keddi napon ők voltak rosszul, én is erőtlenné váltam késő estére, sima nátha jellegű, másnap reggelre nem jöttek, én már du. 3 óra magasságában majd összecsuklottam, azt a súlyt amit fitten dobálgatok, teljes testtel két kézzel tartva mozgattam, valahogy lement a munkaidő este 6ig, hazaérve már szédülés, láz, végtagfájdalom, hidegrázás jelentkezett, 1 hétig,biztos megvolt minden tünet, mert közel 3 hetet voltam itthon.
2/29 anonim válasza:
3 oltásom van, 2 nap alatt túlestem rajta .Enyhe megfázásos tüneteim voltak, a közérzetem viszont elég pocsék volt ezalatt a 2 nap alatt.
3/29 anonim válasza:
A család elkapta 2 oltással, én megúsztam 2 oltással, frissen voltam oltva.
4/29 anonim válasza:
Nem volt oltásom. 2 keményebb napom volt, nagyjából egy influenzával egyenértékű, csak utóbbi tovább tart. 2 nap után viszont a fáradtságon kívül szinte semmi. Sokkal kellemesebb volt, mint a közönséges náthám, ami most múlt el, viszont több, mint 2 hétig szívtam vele.
5/29 anonim válasza:
Engem csúnyán megkínzott, nem voltam beoltva.
7/29 anonim válasza:
nem vagyok oltva, produkáltam egy pozitív tesztet, meg folyt az orrom 3 napig.
8/29 anonim válasza:
Amikor elkaptam a covidot, még nem volt oltás.
Később sem adattam be egyet sem, nem bolondultam meg, még élni szeretnék.
9/29 anonim válasza:
Kétszer voltam covidos, mind a kettő idén volt, egyszer januárban, utána márciusban. Mind a kétszer nagyon rosszul voltam, majdnem két teljes héten át, láz, torokfájás, köhögés, fejfájás, és olyan iszonyat gyengeség mint eddig még egy betegségnél se. Oltásokat tavaly kaptam kettőt (Pfizer).
10/29 anonim válasza:
3 oltás után kaptam el egy évvel ezelőtt. Náthás tünetek és szaglásvesztés, semmi vészes. Viszont több oltást már nem akarok, maradok a háromnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!