Amennyiben átestél a Covidon, be voltál oltva, hány oltásod volt, mennyi ideig tartott a betegség, miként élted meg?
2 oltás után kb 6 hónapra rá kaptam el , akkor első nap volt olyan erős náthás, majd 2 nap köhögés, fejfájás, de hagyományos gyógyszerekkel nem volt vészes.. Majd rá kb 8 hónapra újra, de ekkor már enyhébb tünetekkel jött eleve.
A fogínyem mindkét esetben fájt előtte...
3 oltással kaptam el februárban.
Nekem hasmenés-szerű tünetekkel indult, majd estére megfázás-szerű lett hőmelkedéssel. Utána egy napig láz (38,5-39), majd pár napig enyhe láz/hőemelkedés. Inluenza jellegű volt, utána igazából a köhögés húzódott el nekem 2 hétig. Két kúra antibiotikumot is végigszedtem.
Párom más típusú oltásokkal (szintén 3-mal) ugyan kevésbé volt lázas, de a köhögés ugyanígy elhúzódott nála, ő még az asztmásoknak való inhalálós befújót is kapott.
Látom sokan bezabálják még mindig ezt a fertőző betegség illúziót. Az emberek régen nem világméretű járványokban haltak meg, hanem a rossz lakhatási körülmények, tápanyaghiány és lelki megrázkódtatások (köszönjük természetesen a "római katolikus" egyháznak, meg a tudjukkiknek) miatt indultak el sejtelhalásos folyamatok, amelyeket persze a testnek ki kell lökni, úgy szövetállományt kell létrehozni, és ezt hívjuk influenzának, sclerosis multiplexnek és még sorolhatnám. Ugyanis ezek egy tőről fakadnak.
Az emberek nem az oltások miatt kevésbé betegek, hanem mert javulnak az életkörülményeik. De a baj, hogy a különféle zavarok, új kórok, elváltozások egyre jellemzőbbek, s az emberek nem értik miért.
A gyógyszerlobbi kormányzati asszisztációval egy olyan elnyomó "tudományos", elnyomó struktúrát hozott létre, amelyben legfőbb cél a fertőző betegségek illúziójának a fenntartása. A covid kapcsán tehát nem az a kérdés, hogy ez egy új kórnak álcázott influenza, ugyanis ezt olvasom sok helyen. Hanem eleve az a tény, hogy az emberek nem fertőzés miatt betegszenek meg, hanem a mérgezés következtében.
Beoltják, amit immunreakciónak vélnek az nem más, mint a szervezet kétségbeesett reakciója a mérgek ellen. Van aki erős, van aki nem. Van aki túléli, van aki egy életre megnyomorodik. Ez termeli ki az autizmust is, és nem valami rejtélyes genetikai rendellenesség.
Próbáljatok meg bármilyen, jó minőségű, nemzetközi tudományos-orvosi folyóiratban bizonyítékot találni arra, hogy a fertőzés igazolható. Nem fogtok. Ja, és ennek értelmében a HIV is ennek a csalásnak a terméke.
Emberek, én elhiszem, hogy most 10 emberből 9-nél beüt egy kognitív disszonancia, de ha ebben a keretben végiggondolsz mindent, ami veled történik, máris minden értelmet nyer. Ideje lenne felébredni, és lerázni ezt a pióca kereskedő bagázst az emberiségről.
Idén nyáron kaptuk el a férjemmel, nem volt oltásunk és azóta sincs. (Nem azért mert oltás félők vagy tagadók vagyunk egyszerűen nem volt rá szükségünk és nem tartottuk indokoltnak.)
Első 3 nap nem volt kellemes de közel sem voltak hála istennek komoly tünetek csak a láz volt nagyon kellemetlen.
Aztán a 4. naptól egyre jobb lett és meggyógyultunk. Ennyi igazából. De nekem volt olyan ismerősöm aki oltatlanul is rosszul járt meg volt aki 3x oltottan is belehalt tehát szerintem leginkább immunrendszernek köszönhető minden kimenetel, nem az oltásnak vagy nem oltásnak.
2020 áprilisában kaptam el - nyilván még oltatlanul. Sok fertőzöttel találklztam a munkám miatt, szóval bekaptam rendesen :-(
2.5 hónapig iszonyú rosszul voltam,de még itthon maradhattam. Azt hittem, már soha nem lesz vége, és kinyúvadok. Ülve alvás mentholos cukorral a számban, köhögés hányásig, 10 métert nem tudtam sétálni, légszomj, a tüdőmből annyi váladékot köhögtem fel, hogy azt hittem, uszoda lett bent.. Nagyon-nagyon nehéz volt, nem kérem mégegyszer :-(
3 oltás után kaptam el idén tavasszal ismét. Fáradtság, fejfájás, izomfájdalom. 5 napig tartott. De legalább most már nem köhögtem, és 5 nap elviselhető.
Egyik alkalommal sem volt lázam, csak hőemelkedés. Sajnos az első betegség óta maradt egy kis köhögés, hegek a tüdőmben. Azt mondták, évekig tart, mire meggyógyul, ha egyáltalán.
Nincs oltásom. Nem oltatom magam, mert 2021 novembertől van ellenszer. Azóta használom megelőzésként és amikor kovidosokkal találkozom maszk és távolságtartás nélkül.
OGYI13376 ez a kiszerelés 20 ember adagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!