SOS szétterjedt ótvaros fertőzéssel mit csináljak?
Az arcom, a nyakam, a hátam, karom, mellkasom tele van apró váladékozó kis sebekkel, már nagyon rossz érzés. Kenegetem, de nem hasznàl semmi. Szerdára van időpontom a bőrgyógyászomhoz, csak az a baj, hogy folyamatosan jelennek meg az újabb kiütések, napközben veszem észre, hogy ahol reggel még nem volt, már van, éjszaka pedig még több jön elő.
Várjam ki a szerdát, vagy mit tudnék tenni?
Fertőtleníteni kell. Lepedő, ágynemű és hálóruha valamint törülköző csere, mindet vagy magas hőmérsékleten kimosod holnap vagy fertőtleníted.
Jelenleg mivel "kenegeted" a sebeket? Remélem nem valami bephanten jellegű cuccal. Rendes fertőtlenítő kell rá, ha nincs otthon semmi ilyesmi akkor beállsz a kádba az otthon lévő legmagasabb alkoholtartalmú cuccal (pálinka, vodka, whisky) és magadon végigkened, semmit sem hagyva ki. Utána nem törülközöl hanem felveszed az új pizsomát és mész aludni, reggel ismétlés.
Köszi a vàlaszokat, Tetrannal kenem, az arcomon hasznàl, csak a gyulladást nem csökkenti. A pia helyett inkàbb lefürödtem ilyen kézfertőtlenítővel.
Szerintem kórházban kaptam el, egy hete jöttem ki egy hosszas benntlét után, de ez nem biztos. Mára a régi sebek gyógyultak kicsit, viszont lettek újak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!