Ez keringési zavar? EZ normális, vagy irány a doki?
tegnap este lefeküdtem, a fejem zúgott, meg a fülem, azt hittem a megfázástól van, de picit mintha zsibbadna a kezem, mmint inkább csak az h érzem h a vér kering benne, meg ha mozgatom kezem vagy lábam, akkor érzem ahogy vér pezseg, nemtudom máshogy leirni, plusz érzem ahogy lüktet a talpamban, és a tenyeremben a vér. És nem zsibbadásnak mondom, hanem pl ülök a buszon és érzem, hogy néha forroság önti el a karom néha meg nem. A fejemre is szoktak iylen hullámok jönni, szó szerint, mintha meleg, hullámok jönnének. Nemrég voltam orvosnál mert szédültem, kiderült vashiányom van, meg vérszegény vagyok, felirt vasat, amit rendesen szedtem aztán kb 5 napja abbahagytam, mert ugy gondoltam felesleges beszedni a többit. Szerintetek ez a keringési zavar, legalábbis, ha ez-az akkor lehet a vashiány miatt? Plusz ha pl ideges leszek, vagy felmegy a vérnyomásom azonnal szédülök stb, pedig tudtommal nincsen ilyen jellegű problámám. De pl most is ahogy gépelek elfárad a kezem, picit fáj is, plusz mintha bizseregne. De leginkább csak fekvésnél érzem h kezemben lábamban áramlik. Ez vmi zavar? Remélem nem komoly.Vashiánytol lehet? Vagy esetleg influenzától? Mert most beteg vagyok, meg is vagyok fázva. Félek h vmi stroke-om lesz,remélem nem kell levágni semmimet, ill, nem halok meg:S
16/l
Honnan tudod h hipochonder és pánikbeteg vagyok? Mert amugy tényleg. Szóval amikor szedtem semmi bajom nemvolt, kb szedtem 7 napig, aztán abbahagytam, és kb 5 napja nem szedem, de akkor elkezdem megint. Csak az a baj, h tényleg nagyon hideg kezem lábam, és ha mozgok rzem az áramlását, meg a bizsergést, remélem h nem kell levágni semmimet, szoval nincsen szivritmus zavarom meg semmi a tünetek csak ezek, illetve izomfájdalom:S
Este a legrosszabb akkor érzem leginkább, a lüktetést, a szédülést, meg picit a feje is zug:S
Hát holnap megyek pszihiáterhez, megkérem utaljon be ekg-ra, vagy vmire amiől kdierül milyen keringési zavarom van:S
de remélem nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!