Folyton össze-vissza jön meg az orvos azt mondta normális, de engem zavar?!
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és 2010 februárjában jött meg először. Azóta sem rendszeres, volt mikor 21(!!!!) napig tartott aztán nem volt 2 hónapig aztán 5 napig tart aztán megint nem jön meg és így össze vissza. Voltunk nőgyógyásznál (nagyon jó orvos) és azt mondta 2 évig ez normális, nincs semmi baj. De engem nagyon zavar, mert ki tudja hirtelen mikor jön meg újra nem veszem észre és átázok. :S Mit tehetnék? Más járt már így? :(2011. jún. 3. 21:41
1/4 anonim válasza:
Semmit nem tehetsz, idő kell, míg rendszereződik a ciklusod, van akinek ez 2-3 évet is igénybe vesz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is örülj, hogy nem írt fel a doki fogamzásgátlót. Sok doki azt csinálta volna, aztán amikor abbahagyod, ki tudja, hogy mikorra rendeződne.
3/4 anonim válasza:
Menj el másik orvoshoz, és ha ő is azt mondja, hogy normális, akkor tényleg hidd el.
4/4 A kérdező kommentje:
Más orvoshoz is mentünk, és még a suliorvos is ezt mondta. Csak kicsit idegesít. :S
2011. jún. 4. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!