A HIV gyorstesztek mikor adnak megbízható eredményt?
Figyelt kérdés
Én azt hallottam hogy a legtöbb gyorsteszt már 2 hét után megbízható eredményt ad, mennyire igaz ez? Ez a teszt nyállal végezhető.
Főképp erre a gyorstesztre gondolok: A HIV / AIDS OraQuick ADVANCE HIV 1/2 Rapid Antib. teszt
2022. nov. 9. 17:29
11/19 A kérdező kommentje:
Ma csináltattam egy tesztet 27 naposan (azaz 1 nap híján 4 hét), az remélem elég lesz
Ez negatív lett, 28 napot mondtak de csak nem ezen az 1 napon múlik.
2022. nov. 18. 17:38
12/19 anonim válasza:
Hiv nyálteszt? Nyálban nincs is hiv antigén! Ekkora árverést... Egyébként Magyarországon hiv véres gyorstesztet lehet vásárolni
13/19 anonim válasza:
A nyálteszt nem a HIV antigént méri, hanem az antitestet (a szervezet által termelt ellenanyagot). Nyálban az mérhető mennyiségben van jelen, ha elég idő (3 hónap) eltelt a fertőzés óta. A laboratóriumi tesztek az antigént és az antitestet is mérik, azért tudják hamarabb kimutatni a fertőzést.
14/19 A kérdező kommentje:
27 nap után megbízható eredményt ad az anonim Aids teszt a Karolina úton?
2022. nov. 19. 19:34
15/19 anonim válasza:
Igen, 100%. Ráadásul ott elég kedvesek.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :)
2022. nov. 19. 19:41
17/19 A kérdező kommentje:
Mert voltam 27 naposan, negatív lett
Elvileg 28 nap az ablakperiidus, de 27 is jó esetben megbízható.
És tanúsítom nagyon kedvesek és diszkréten.
2022. nov. 19. 19:53
18/19 anonim válasza:
27 naposan 99,5%os eredményt ad az elisa
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. nov. 20. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!