Szupermarketek kasszáinál kapható olcsó Covid gyorsteszt mennyire ad megbízható eredményt?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 16:22
1/9 anonim válasza:
Kb. annyira, mint a patikai. Vagy kimutatja, vagy nem. Én tudnék olyat mondani, aki végzett gyorstesztet patikából, negatív, elküldték hivatalos tesztre, ott pozitív lett, majd pedig kíváncsiságból este szintén patikai gyorstesztet végzett, ami szintén negatív lett. Ha beteg vagy, maradj egy pár napot otthon, aztán ha meggyógyultál, menj újra emberek közé. Ne ezekre a semmit nem érő tesztekre adj.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem baj szerintetek, ha úgy gondolom hogy covidos vagyok, és nem megyek el orvoshoz? Hanem tényleg egy pár nap önkéntes karanténba vonulok?
2022. ápr. 8. 16:50
3/9 anonim válasza:
Nem baj, nem kötelező elmenni. Bár ha nem vagy beoltva és pozitív lenne a hivatalos PRC-ed, akkor kapnál EU-s igazolványt.
4/9 anonim válasza:
Ha a gyors pozitív, akkor az tuti.
Ha negatív, az nem tuti, azért kérnék pcr t
6/9 anonim válasza:
Akár csak a PCR teszt, teljesen haszontalan és fals
7/9 anonim válasza:
Megbízható, mert úgy van beállítva, hogy mindig negatívot mutasson.
8/9 anonim válasza:
Feljsd el a tesztet mert már nincs rá szükség! Eddig se volt csak a "nyugat" eröltette,hogy azt hidd beteg vagy!
És a maszkot is!
Egyik sem megbizható,félelem keltés az egész.
Maszk,ne menj sehová,tarts nevetséges távolságot,félj,oltasd be magad (hiába) 3X és ezekért fizess!
Bocs hogy off-oltam a kérdést...
9/9 anonim válasza:
én is ezt mondom de lenulláznak állandóan, akkor keféljék magukat orrba minden nap sok birka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!