Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most akkor covidos vagyok,...

Most akkor covidos vagyok, vagy nem?

Figyelt kérdés
2 napja fáj a torkom és a közérzetem sem a legjobb, így tegnap este elvégeztem egy gyorstesztet. Elvileg 10-20 perc után értékelhető, én 10 perc elteltével ránéztem, de csak 1 csíkot láttam, utána elmentem aludni. Reggel viszont amikor ránéztem a tesztre 2 csíkot mutatott. A leírás szerint 30 perc elteltével a teszt nem értékelhető. Természetesen ma fogok még tesztet csinálni, viszont szerintetek akkor ez az eredmény pozitívnak tekinthető?

2022. febr. 28. 06:01
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg pozitív vagy, igen.

Amúgy ne 10 perc után olvasd le, hanem amit ír a teszt (15 v 20 percessel találkoztam eddig). Állíts be időzítőt.

2022. febr. 28. 06:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2022. febr. 28. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Covidos vagy, de csinálj egy új tesztet, és tartsd be amit leírtak a betegtájékoztatóban.

Nekem amikor negatív voltam, később is negatív maradt, egycsíkkal, de amikor pozitív, később is mutatta a két csíkot.

2022. febr. 28. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
nem mindegy? ha az vagy 7 nap alatt gyógyulsz meg, ha nem vagy az akkor pedig egy hét alatt :) feküdd ki szevasz
2022. márc. 2. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!