Van itt még valaki, aki jelenleg covidos, karanténban van? Ki hogy van? Milyen tüneteitek vannak? Hogy viselitek?
Én még abba vagyok, de már nem sokáig viszont még biztos nem fogok sehová menni, mert nem múltak el a tünetek csak néhány.
Tünetek (valami elmúlt, valami még nem): Iszonyatos fejfájás, láz-magas láz, szünni nem akaró köhögés, hányás, iszonyatos torokfájás és kaparás, nehezebben kaptam levegőt, pulzus és spo2 csökkent, orrdugulás és takonyfolyás, iszonyatos gyengeség, szédülés.
Valszeg nem az omrikont kaptam el, hanem még régebbi verziót. Oltva is vagyok. És legalább 5 éve nem voltam beteg, még megfázva sem, és legalább 15 éve nem voltam lázas, de előtte se nagyon.
Ez azért durva cucc volt, nem játék.
Nekem 3 napja vannak tüneteim, meg pozitív tesztem.
Tünetek:fejfájás, torokfájás, fülfájás, láz, izomfájdalom, gyengeség,kis köhögés. Oltva vagyok, bízom benne, hogy nem lesz ennél rosszabb.
4-es elég durván hangzik 😬 hány napja vannak panaszaid? Mennyire csökkent le az spo2?
1-es: a fulladás meddig tartott?
2-es,3-as, Ti szerencsések vagytok :)
Én szombaton teszteltem pozitívat.
Hőemelkedésem volt, torokfájás, orrfolyás, orrdugulás, izomfájdalom.
Tegnap hívtam az orvost, péntekig vagyunk karanténban a gyerekekkel együtt.
A kisfiamnak pénteken kezdődtek a tünetek, ő nincs tesztelve: láz, orrfolyás, fülfájás, szeme váladékozott.
Mindenkinek jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!