Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van itt még valaki, aki...

Van itt még valaki, aki jelenleg covidos, karanténban van? Ki hogy van? Milyen tüneteitek vannak? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 20:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm covidos. Fullad fáj a háta nem érez ízeket. Én 2 hete estem átrajta hasonló tünetekkel
2022. febr. 14. 20:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Barátom, hőemelkedés, gyengeség, száraz köhögés. Én nem kaptam el, pedig nyilván érintkezünk, viszont anno a brit mutáns igen, de nem sok tünetem volt akkor.
2022. febr. 14. 21:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is karanténban vagyok már 3 napja, de semmi bajom. 2 hete voltam lázas 1 napot ennyi. Hétfőn mentem orvoshoz akkor negatív lett a teszt viszont mikor pénteken mentem volna dolgozni ott már pozitív lett. Azóta karantén. De nincs semmi bajom.
2022. febr. 14. 21:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én még abba vagyok, de már nem sokáig viszont még biztos nem fogok sehová menni, mert nem múltak el a tünetek csak néhány.

Tünetek (valami elmúlt, valami még nem): Iszonyatos fejfájás, láz-magas láz, szünni nem akaró köhögés, hányás, iszonyatos torokfájás és kaparás, nehezebben kaptam levegőt, pulzus és spo2 csökkent, orrdugulás és takonyfolyás, iszonyatos gyengeség, szédülés.

Valszeg nem az omrikont kaptam el, hanem még régebbi verziót. Oltva is vagyok. És legalább 5 éve nem voltam beteg, még megfázva sem, és legalább 15 éve nem voltam lázas, de előtte se nagyon.

Ez azért durva cucc volt, nem játék.

2022. febr. 14. 21:31
 5/15 A kérdező kommentje:

Nekem 3 napja vannak tüneteim, meg pozitív tesztem.

Tünetek:fejfájás, torokfájás, fülfájás, láz, izomfájdalom, gyengeség,kis köhögés. Oltva vagyok, bízom benne, hogy nem lesz ennél rosszabb.

4-es elég durván hangzik 😬 hány napja vannak panaszaid? Mennyire csökkent le az spo2?

1-es: a fulladás meddig tartott?

2-es,3-as, Ti szerencsések vagytok :)

2022. febr. 14. 21:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
4: 90 alá nem, de az csak az első két napba volt, azóta megvallom nem is néztem, de már nehézlégzésem nincsen. 5 napja vannak panaszaim és még mindig nem múltak el, és még mindig pozitív a gyorsteszt itthon, de a karantén lejárt és úgyhogy pozitív vagyok és tüneteim is vannak már mehetnék akárhová az orvos szerint ..., csak hát, nem vagyok olyan állapotba, hogy menjek is, főleg nem dolgozni ... pedig kellene már, mert sok a dolog.
2022. febr. 15. 00:48
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy én is oltva vagyok, és szerintem pont, hogy az oltás miatt vagyok ennyire gatya, mert az első hullám végén is elkaptam a koronát és semmi bajom nem volt (pedig akkor elvileg még durvább volt ...)
2022. febr. 15. 00:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benne valami, mert mi nem vagyunk oltva és annyira nem durva, olyan, mint máskor egy torokgyuszi. De elég nehéz megmondani, hogy melyik a jobb: oltás vagy sem.. 😕
2022. febr. 15. 07:36
 9/15 anonim ***** válasza:

Én szombaton teszteltem pozitívat.

Hőemelkedésem volt, torokfájás, orrfolyás, orrdugulás, izomfájdalom.

Tegnap hívtam az orvost, péntekig vagyunk karanténban a gyerekekkel együtt.

A kisfiamnak pénteken kezdődtek a tünetek, ő nincs tesztelve: láz, orrfolyás, fülfájás, szeme váladékozott.

Mindenkinek jobbulást!

2022. febr. 15. 07:59
 10/15 A kérdező kommentje:
4-es: hátad is fájt? Nekem most kezdett fájni, nem vészes, de azért érzem
2022. febr. 15. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!